reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Patrycja2810 może to jednak nie był okres :) Może warto zrobić test ciążowy w najbliższych dniach?

@andzelisia mi też długo mleko leciało ale od około 6-8 m-c miałam spokój... Idę w poniedziałek na prolaktynę i w czwartek do gina.

reklama
Patrycja2810 jeżeli chodzi o kalendarze chińskie to u mnie sprawdza się tylko ten na stronach familie pl chłopiec czy dziewczynka inne kompletnie mi pokazują odwrotnie wiadomo to tylko zabawa ale u mnie się sprawdza Chciałam Ci wkleić tą stronę ale się nie da wyskakuje mi co innego

Mi nie dalo i zrobilam dzis test i niestety negatyw ale czulam ze tak bedzie bo wczoraj zaczely bolec mnie piersi tak jak zawsze przed okresem.Wiec pozostaje czekac i próbować dalej.Widocznie ten codzienny sex w naszym przypadku to bylaby dobra antykoncepcja he he.Ale znajac zycie jakbym nie planowala ciazy to zaraz by byla w ciazy.I teraz trzeba myslec jak to rozegrac w tym miesiacu.Jedno jest pewne odstawiam wszystkie suplementy.

Mikallo ja kropelki mleka mialam rok po karmieniu jeszcze wiec hmm.. teraz w ciazy nie mam jeszcze choc mialam pare msc temu.To moze byc wina wysokiej prolaktyny a czy ciazy to nie wiem:)Oby tak:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. U mnie powoli się rozkręca @ tylko coś jej to powoli idzie. Wolałabym żeby dzisiaj się że mnie lało jak zawsze A nie jutro w pracy bo mam pracę chodzaca.

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Patrycja cos dziwny masz ten okres :/ Daj znac czy sie rozkreci.

Andzelika jeszcze jest dosc wczesnie, dopiero 10-9 dpo. Mi dzis tez test wyszedl negatywny. Wczoraj lekarz kazal mi robic testy, wiec robie ale nie spodziewalam sie 2 kresek. Chyba w poniedzialek lub wtorek, razem z prolaktyna zrobie bete by miec palete wynikow na czwartek. Cos mi sie wydaje, ze skoro prolaktyna byla wysoka (testy owu negatywne, a prolaktyna hamuje wyrzut LH) to nici z ciazy w tym cyklu. Objawy mogly byc wynikiem podwyzszonej prolaktyny ale zobaczymy, nie zamierzam sie zadreczac, wiec poczekam na wyniki krwi.

reklama
Do góry