@Mikallo tak na oko ja tez, daje sok z pol ,czasem calej cytryny, scieram imbir tak na oko lyzeczke albo pol i miodu lyzke, czosnku dwa zabki wyciskam i kurkumy szczypte dobrą, zalewam ciut wodą przegotowana, ale nie goraca! i popijamy tak, jak jedno bierze jakies cholertswo to calą rodzine racze miksturką i rzadko sie zdaża ,żeby sie pozarażali. Ja termin @ ? daleko, dopiero za tydzien, dzis niby 6 dpo bola mnie jajniki ,znaczy ciagna delikatnie raz jeden raz drugi na zmiane , mialam tak w biochemicznej, i w ostatniej ciazy tez, ale nie nakrecam sie ,bo wszystko inne podobne jak w kazdym cyklu ,tylko ze dzis milelismy grila na obiad ja ogolnie uwielbiam grilowane miesko, boczuszek, kielbaska nie pogardze
,ale dzis mi nie podeszlo oddałam mezowi za tłuste po prostu, odepchneło mnie kurcze za wczesnie na objawy, ale dziwne, bo ja ogolnie to żarłok jestem na takie grilowane jedzonko. no nic okaze sie za pare dni, bede cierpliwie czekała, wole myslec ze nic z tego, niz znowu sie zawiesc, bo niby intuicja podpowiadala inaczej, a przyszla@
@Patrycja0810 mi chinski wyszedl pól na pół ja osobiscie nie wierze.
@Monia0281 tak jak jest sloneczko zupełnie inaczej w glowie sie dzieje, czlowiek optymistyczniej mysli, wiecej sie usmiecha, czarnowidztwo idzie w kąt u ciebie mam nadzieje ze tez juz
miłego dnia więc.