reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Patrycja2810 może to jednak nie był okres :) Może warto zrobić test ciążowy w najbliższych dniach?

@andzelisia mi też długo mleko leciało ale od około 6-8 m-c miałam spokój... Idę w poniedziałek na prolaktynę i w czwartek do gina.

reklama
Patrycja2810 jeżeli chodzi o kalendarze chińskie to u mnie sprawdza się tylko ten na stronach familie pl chłopiec czy dziewczynka inne kompletnie mi pokazują odwrotnie wiadomo to tylko zabawa ale u mnie się sprawdza Chciałam Ci wkleić tą stronę ale się nie da wyskakuje mi co innego

Mi nie dalo i zrobilam dzis test i niestety negatyw ale czulam ze tak bedzie bo wczoraj zaczely bolec mnie piersi tak jak zawsze przed okresem.Wiec pozostaje czekac i próbować dalej.Widocznie ten codzienny sex w naszym przypadku to bylaby dobra antykoncepcja he he.Ale znajac zycie jakbym nie planowala ciazy to zaraz by byla w ciazy.I teraz trzeba myslec jak to rozegrac w tym miesiacu.Jedno jest pewne odstawiam wszystkie suplementy.

Mikallo ja kropelki mleka mialam rok po karmieniu jeszcze wiec hmm.. teraz w ciazy nie mam jeszcze choc mialam pare msc temu.To moze byc wina wysokiej prolaktyny a czy ciazy to nie wiem:)Oby tak:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. U mnie powoli się rozkręca @ tylko coś jej to powoli idzie. Wolałabym żeby dzisiaj się że mnie lało jak zawsze A nie jutro w pracy bo mam pracę chodzaca.

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Patrycja cos dziwny masz ten okres :/ Daj znac czy sie rozkreci.

Andzelika jeszcze jest dosc wczesnie, dopiero 10-9 dpo. Mi dzis tez test wyszedl negatywny. Wczoraj lekarz kazal mi robic testy, wiec robie ale nie spodziewalam sie 2 kresek. Chyba w poniedzialek lub wtorek, razem z prolaktyna zrobie bete by miec palete wynikow na czwartek. Cos mi sie wydaje, ze skoro prolaktyna byla wysoka (testy owu negatywne, a prolaktyna hamuje wyrzut LH) to nici z ciazy w tym cyklu. Objawy mogly byc wynikiem podwyzszonej prolaktyny ale zobaczymy, nie zamierzam sie zadreczac, wiec poczekam na wyniki krwi.

reklama
Do góry