reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Patrycja no to chyba nie ciza bo tyle dpo to juz by w poludnie wyszedl test.

Andzelisia Mikalo[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Antonia jak stres przed prenatlnymi to juz niebawem:-)
Prenatalne w sobotę czyli w sumie tydzień :-) mam nadzieję że wszystko dobrze i zdrowo. No i po cichu liczę że płeć już będzie wiadomo :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

czyli nadal sa nadzieje :) to dziewczyny trzymam kciuki mocno :)
@Mikallo dobrze, ze robisz badania, ja nie karmie nie cale 3 mce i nic mi nie leci juz, jestem ciekawa jak tam ci wyjda wyniki. moze jutro rano malutki bladzioszek bedzie :) w koncu dzis dopiero 10 dpo jest.

czyli nadal sa nadzieje :) to dziewczyny trzymam kciuki mocno :)
@Mikallo dobrze, ze robisz badania, ja nie karmie nie cale 3 mce i nic mi nie leci juz, jestem ciekawa jak tam ci wyjda wyniki. moze jutro rano malutki bladzioszek bedzie :) w koncu dzis dopiero 10 dpo jest.
Zobaczymy czy jutro test cos pokaze, nie nastawiam sie. Badania zrobie we wtorek, bedzie mi latwiej logistycznie to rozwiazac i moze wtedy zrobie tez bete :) Wizyte u ginia mam dopiero w czwartek wieczorem, wiec nie bede sie spinac.
Mi mleko lecialo z piersi jeszcze jakies 1,5 roku po zakonczeniu karmienia ale ja dojna krowa bylam bo z jednej piersi odciagalam nawet 380ml i to 3 razy dziennie plus karmienie! Musialam tak robic ze wzgledu na leki, ktore bralam, ale moja laktacja to oddzielny, dlugi temat :) Badz co badz lekarz stwierdzil, ze to normalne, ze tak dlugo mam pokarm po odstawieniu. Ponoc niektore kobiety tak maja. Przed ciaza mialam robione usg piersi i wszystko bylo ok. Pozniej przy zwiekszonym stresie tez czasem kropelka poleciala ale nie tyle co wczoraj. Coz warto sprawdzic.

Mikallo a ty testujesz testem o czulosci 10 czy 25???
10 ale mam tylko pinktesty i one ponoc mimo duzej czulosci pozniej wychodza. Sasiadce test o czulosci 10 nie wyszedl a o czulosci 25 pokazal bladzioszka i badz tu madry :) Jutro kupie quuix test, jak dla mnie najlepsze :)
A Ty jakiego testu uzyjesz? Tez o czulosci 10? Gotowa na testowanie? :) Kto jeszcze jutro testuje?

A u mnie tak wyglada test az go rozebralam bo myslalam ze to swiatlo mi sie odbija.wczoraj testowalam czuloscia 10 i nic nie bylo a dziś 25 i jakis cien cienia widac.nie wiem czy na zdj tez bedzie widac.A moze tam nic nie ma tylko w miejscu tej kreseczki ja cos widze sama nie wiem...

reklama
Do góry