reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

imama a zebym ja wiedziala jaka strategie przybrac :-)myslalam o codziennym sexiku.po za tym biore kwas foliowy, wit.c i magnez.a u Ciebie jaka strategia??

reklama
U mnie sex co 4 dni. Ale poprostu po @ zacznę i wtedy skończymy w pon bo męża nie będzie i wtedy wyjdzie abstynencja i w sob jak wrócę to znów staranka. I później już co 4 dzień. Zobaczymy czy tylko owu nie przyjdzie właśnie w czasie co go nie będzie. Ale wg ostatniego powinnam mieć owu w 19dc to wychodzi niedziela wiec sob by było idealnie [emoji7] ja już biorę tylko kwas foliowy, acard i vitex do owu. Zrezygnowałam z tego wszystkiego. Ale mąż jest faszerowany ostro bo i te szyszki i lukrecja plus ten ekstrakt z liści oliwy. W piat będziemy w PL to zbadam mu testosteron. I w sumie swoje hormony tez to będzie 10dc. Marantha piaaa w którym badać? Pamięta jakaś? Bo ja mam nowy tel i screeny usunięte.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

i mama ja myslalm wlasnie o codziennym ale nie wiem czy tyle podolamy jak owulacja bedzie jakos 25 kwiecien :-) i wiecie ze ta wit c opoznila mi okres.szkoda ze o tym nie wiedzialam jakb bylam nad morzem i akurat dostalam @ :-)

Andzelisia No właśnie o to chodzi ze ciężko z tym codziennym żeby jednak przerwy nie zrobić. Ale ogólnie to przed owu wystarczy 7-10dni codziennego wiec zależy kiedy Ci owu wypada. Nie musisz odrazu po @ działać ale właśnie wyliczyć żeby było 7 dni codziennego przed plodnymi [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam :)
Kurcze czytam Was na bieżąco ale ciezko sie odezwać bo zawsze cos... no i z komórki nie lubie pisać ;)
Tak mi sie nicki mylą osób zaczynających sie na M ze masakra :D

Mąż ma takie parcie by teraz sie udało, że intensywnie się staramy ;) najpierw miało być co 4 dni ale skonczyło się, że co 2 -3 działamy. Ja dodatkowo sie wspomagam tym zestawem witaminowym na plodność fajnie by bylo jakby sie udało. Wtedy porod jeszcze w tym roku by był :)

Imama u mnie dziś 14dc a owulacji nie widać, chyba będzie później w tym miesiącu. Ja tak mam, że nieraz mam później, ogólnie długie cykle mam. Mam nadzieję, że nie będzie bezowulacyjny.
Dziś w nocy mój M przyjeżdża i będzie do 18ego więc jest duża szansa :)
Na razie czekam i relaksuję się codziennie piwkiem przy lampce solnej :)
Imama dobrze że wreszcie dostałaś @ i przystępujesz do działania :)

Ana, Mikallo trzymam kciuki:)

Andzelisia powodzenia!

Tak tak na dziewczynkę, mam dwóch synków już :) Aleksandra Ty też chcesz dziewczynkę?
Może już się udało w tym cyklu jak tak ostro działacie;)

reklama
Tak bardzo bym chciała córeczkę :) Mąż chce mieć juz drugie i nie zależy mu na płci ;) dzialamy działamy wcześniej bardzo skupiałam sie na tych przygotowaniach teraz gdy jedne informacje wykluczaja drugie stwierdziałam ze co ma byc to będzię :) A Ty jak sie przygotowujesz pod dziewczynkę? :)

Do góry