reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Elenaa cudowna dziewczynka :)

@ana. zdarzają się cykle bezowulacyjne. Testy wskazują skok LH ale pęcherzyk nie pęka tylko się luteizuje. Ponoć taka sytuacja zdarza się każdej kobiecie około 2x w roku. Nie jest jednak powiedziane, że u Ciebie tak było. Brak skoku temperatury mógł być spowodowany np. osłabieniem, stresem bądź owulacja była np. w nocy tak jak pisałaś, mam nadzieję, że jednak wszystko poszło dobrze- tego Ci życzę! Musi tak być bo razem testujemy po 15.04 ;)

reklama
@Elenaa cudowna dziewczynka :)

@ana. zdarzają się cykle bezowulacyjne. Testy wskazują skok LH ale pęcherzyk nie pęka tylko się luteizuje. Ponoć taka sytuacja zdarza się każdej kobiecie około 2x w roku. Nie jest jednak powiedziane, że u Ciebie tak było. Brak skoku temperatury mógł być spowodowany np. osłabieniem, stresem bądź owulacja była np. w nocy tak jak pisałaś, mam nadzieję, że jednak wszystko poszło dobrze- tego Ci życzę! Musi tak być bo razem testujemy po 15.04 ;)
tak wiem o tym ze pik LH moze byc, a owulacji brak, to juz 15tego, albo az 15 tego ;) wytrzymam, wytrzymamy i kciuki za dobra implantacje, bo zaplodnienie juz nastapilo jesli sie udało nam w tym cyklu.

tak wiem o tym ze pik LH moze byc, a owulacji brak, to juz 15tego, albo az 15 tego ;) wytrzymam, wytrzymamy i kciuki za dobra implantacje, bo zaplodnienie juz nastapilo jesli sie udało nam w tym cyklu.
@ana. oczywiście, że nasze maleństwa już sobie płyną do brzuszków i szukają najlepszego miejsca by połączyć się z mamusią ;) Już 15.04, to już w przyszłym tygodniu! Wytrzymamy!

dzis nastapil skok temp 36.70 sporo od wczorajszego 36.10. Mikallo damy rade do tego 15 tego jak bedzie mnie kusic, opamietaj mnie ;)

Elena slodycz:-) nie umiem sie juz mojej doczekac.Super ze wszysyko ok!

Katja moja to jakas szalona wariatka lezy poprzecznie i kopie jak szalona w nocy nie spie bo jak sie na bok uloze to kopie...dodatkowo siusiu co godzine o matulu...zwariowac z nia mozna:p bedzieny miec ciekawie jak jej to zostanie [emoji14]

Maziajka ja takze sie przygotowuje na nocne maratony. Zreszta z mlodym to przezylam to i teraz damy rade :)
lozeczko juz pokupione poustawiane ciężarówki ? Ja narazie sie wstrzymuje jeszcze, kupilam tylko kilka ubranek :)

Ana Mikalo trzymam kciuki!!

Ana zadnych testow przed sobota:p

Katja a cos Ty .Lozeczko kupie w maju bedzie miesiac wczesniej wiec akurat wywietrzeje.Ubranek mam akurat duzo juz nic specjalnie nie kupuje duzo dostalam a dokupilam kilka sztuk.Jeszcze jakies pajacyjki dokupie i wsio...Wczoraj kupilam troche kosmetykow bo akurat w rossmanie ta promocja.Duzo dostalam bo i wozek i fotelik i wanienke wiec tym sie nie musialam przejmowac.Teraz po wyplacie chce kupic jakies pierdolu typu smoczek, kocyk, pieluchy tetrowe , bambusowe no i w zasadzie wszystko.Ja ogolnie wole kupic mniej niz potem wywalac sklepy sa otwarte, apteki tez [emoji14] to nie prl zeby zapasy robic :D czytalam jakie niektore dziewczyny wyprawki robia i chwytam sie za glowe.Pol apteki pol drogerii co kto lubi:p

A jak u Ciebie?

reklama
Maziajko to Ty tez jestes z tych normalnych jak ja :D ja tez nic , ciuchow mam po synku bo wyprawke mialam biala, wozek mam po nim , musze kupic tylko lozeczko posciel te tematy no i dla siebie koszule te pierdoly. Nie ma co swirowac :) Na lato za wiele nie potrzebne.. :)
Dziewczyny staraczki kciukiiii trzymamy :)

Do góry