reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mikallo No j tam zazdroszczę córeczki [emoji4]
Powiem Ci ze lepiej chyba za dużo o tym planowaniu nie wiedzieć. I tak to procentowo super dużo nie jest a niepotrzebnie człowiek się przejmuje.
Ale ja już tak mam. Ze ja wszystko czytam i analizuje przez internet wiec jak mi się nie udało z shettelsa ze odstęp to napewno na córę to zaczęłam czytać co tam naprawdę ma wpływ i się wkręciłam

Córeczka to jednak mała księżniczka :) Chciałam, żeby pierwsze dzieciątko było chłopcem ale teraz nie wyobrażam sobie mieć pierwszego syna :)
Ja do tych wszystkich sposobów podchodzę z dystansem bo idzie zwariować, ale poczytać sobie lubię :)

reklama
Millo No to oby Twój miał niezapomniany prezent na urodziny [emoji7]
Mikallo ja to nigdy syna nie chciałam mieć a mam dwóch. Zawsze córa mi po głowie chodziła. Może dlatego ze z siostra się wychowywałam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też staram do podchodzić z dystansem do planowania ale wiadomo że człowiek by chciał trochę dopomóc szczęściu ;)

Mi się marzy parka a ze mam już prawie 3 letniego chłopca to fajnie by teraz było mieć dziewczynkę.

Skończy mi się okres i będę tak jak tu imama podpowiada starać się co 4 dni a może się uda ;)

Przyznam że udało mi się przeczytać cały wątek Ale kompletnie nie kojarzę osób wiem jednak ze sa przypadki gdzie dziewczyny zrobiły bardzo dużo na określoną płeć i nie wyszło....

Aleksandra caly watek przeczytalas szacun!

Ja co do "plodzenia" konkretnej plci nie.mam zdania wg mnie nie ma znaczenia i to i to robi sie tak samo:D

W pierwszej ciazy bralam wiesiolka.ale wtedy nie mialam.pojecia ze to na chlopca poza tym nic seks byl raz w dni plodne, ale nie jestem w stanie na 100% stwierdzic na ile dni przed owu to bylo.

Teraz musielismy sie nagimnastykowac i to nie malo seks codziennie no i jest dziewczynka.
Jakby nie popatrzec to za wiele nie zrobilam a sie udalo.
Przy synku nie pilam piwa a teraz to prawie codzien jedno a w wakacje to w ogole nie raz w wekend 2-3.

010igov35ye70zfx.png

Hejcia:*

Ale mam durne sny ostatnio.. a dzis mi sie snilo ze okres dostala :(Obudzilam sie taka niespokojna od razu..
Temp identyczna jak wczoraj.
Lece dzis na progesteron!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Hejcia:*

Ale mam durne sny ostatnio.. a dzis mi sie snilo ze okres dostala :(Obudzilam sie taka niespokojna od razu..
Temp identyczna jak wczoraj.
Lece dzis na progesteron!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
To super z tą temperaturą. Najlepiej jakby się utrzymywała na podobnym poziomie
1489733346-aaaaaa.png

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka u ciebie mógł ten alkohol zadziałać. Dziewczyny piją codziennie i to podobno ma wpływ ale ja to nie mogę wiec omijam chociaż nie powiem teraz ciepło to chętnie bym popijała hehe
Aleksandra No to tez staranka na kwiecień widzę. Nazbierało się nas tutaj [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Imama ja piwo traktuje jak napoj chlodzacy nie jak alkohol pilam bo najlepiej wg mnie gasi pragnienie:0 a do tego mam piasek i kamien na nerce wiec to zalecenie lekarza:D

Millo daj znac jak wyniki!

010igov35ye70zfx.png

reklama
witam nie odzywalam sie, bo cos nie tak czuje, cos ta moja ciaza niewyrazna chyba, robilam wczoraj rano test po dwoch dniach ,myslalam ze kreska ciemniejsza bedzie, po dwoch dobach,, a tam taka sama jak dwa dni temu kupilam wczoraj test innej firmy, ale nie przeczytalam ze mniej czuly 25, tamte byly 10 czulosc, dzis rano zrobilam znowu z porannego rzecz jasna i byla kreska bladziutka, a jak zajzalam po trzech godzinach to prawie jej nie ma :( nie mam mozliwosci isc na bete niestety narazie i zaczynam sie matrwic, dlaczego te testy tak mam slabo wyrazne, czuje sie normalnie jajniki ciagna tylko i troche piersu swedza, ale to delikatnie mam czarne mysli, ze ciaza sie nierozwija prawidlowo chyba nic z tego, dzis mam 30 dc ostatni moj termin @ przypada wlasnie dzis, najpozniej jutro wiec albo ta implantacja naprawde byla baardzo pozno tylko dlaczego mam slabe testy nie ciemnieja, martwie sie okropnie :(

Do góry