reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kitqa No ja to zawsze dieta wysokoproteinowa: dużo jajek fasoli itd. Ogólnie słodyczy to mało.
Ajlak Trzymam kciuki za przyszły cykl w takim razie. Wiec będziemy chyba mniejwiecej tak samo się starac bo mi jakoś na Wielkanoc owu wypada. Czyli kwiecień [emoji6]
Mam nadzieje ze uda się wszystkim mieć każda wymarzona córkę/syna.
Leeleeth No ja mam syna 9 miesięcznego z 4 dni przed owu.
Monia a Ty jak tam? Mąż będzie w kwietniu na staranka?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Millo. Co masz na myśli mówiąc, że masz hormony chłopczykowe? Sprawdza się to jakoś?
Imama. Mam podobną dietę do twojej :) i była dziś miłość przed owu wiec zobaczymy.
Miejmy nadzieje że wszystko pójdzie po naszej myśli.

n59yqps6ulfmk6wf.png

Millo nie znam się to niestety nie pomogę. A kiedy badałas ostatnio hormony?
Kitqa podobno na chłopczyka trzeba mieć podwyższony testesteron i estrogen a niski progesteron. Na córę zaś niski T i E a wysoki P.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki mamusie za informacje.
Widać że jestem zielona w planowaniu :)
Czy znacie jakąś suplementację aby podwyższyć sobie: sod, potas, prolaktyne i te inne ?
Z dieta dostarczam sobie te składniki

n59yqps6ulfmk6wf.png

reklama
Millo no Ty to masz fajnie ze umiesz sama wszystko ja nawet prosto po.linie nie wytne:D
Ale takie opaski za 4 zl wiec da sie przezyc:0

8Dpo to tak akurat na prpgesteron.

010igov35ye70zfx.png

Do góry