reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kitqa No ja to zawsze dieta wysokoproteinowa: dużo jajek fasoli itd. Ogólnie słodyczy to mało.
Ajlak Trzymam kciuki za przyszły cykl w takim razie. Wiec będziemy chyba mniejwiecej tak samo się starac bo mi jakoś na Wielkanoc owu wypada. Czyli kwiecień [emoji6]
Mam nadzieje ze uda się wszystkim mieć każda wymarzona córkę/syna.
Leeleeth No ja mam syna 9 miesięcznego z 4 dni przed owu.
Monia a Ty jak tam? Mąż będzie w kwietniu na staranka?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Millo. Co masz na myśli mówiąc, że masz hormony chłopczykowe? Sprawdza się to jakoś?
Imama. Mam podobną dietę do twojej :) i była dziś miłość przed owu wiec zobaczymy.
Miejmy nadzieje że wszystko pójdzie po naszej myśli.

n59yqps6ulfmk6wf.png

Millo nie znam się to niestety nie pomogę. A kiedy badałas ostatnio hormony?
Kitqa podobno na chłopczyka trzeba mieć podwyższony testesteron i estrogen a niski progesteron. Na córę zaś niski T i E a wysoki P.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki mamusie za informacje.
Widać że jestem zielona w planowaniu :)
Czy znacie jakąś suplementację aby podwyższyć sobie: sod, potas, prolaktyne i te inne ?
Z dieta dostarczam sobie te składniki

n59yqps6ulfmk6wf.png

reklama
Millo no Ty to masz fajnie ze umiesz sama wszystko ja nawet prosto po.linie nie wytne:D
Ale takie opaski za 4 zl wiec da sie przezyc:0

8Dpo to tak akurat na prpgesteron.

010igov35ye70zfx.png

Do góry