reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Maziajka nawet wole nie patrzeć! Mi to wszystko dla dziewczynek się podoba. Chora jestem hehe No ale dla chłopców się pocieszam tez są super rzeczy i napewno nie wymyślają tak bo od bratowej mała to ubiera tylko to co sama chce. Mój to akurat to co powiem nigdy nie narzeka [emoji6]
Ja tam nie zamierzam badać w sumie hormonów bo znając życie to tylko stresu bym się nabawiła a niestety nie na każdego działa suplementacja i nieraz miesięcy trzeba na poprawę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny,
Jak tak Was czytam to coraz bardziej uświadamiam sobie, że prawie nic nie wiem o planowaniu płci dziecka, jeszcze sporo muszę się dowiedzieć.
Ja uważam, że o dziewczynkę łatwiej się postarać bo już jedną mam ;) Prawdą jest, że małe księżniczki lubi się stroić :) Moja córcia rzadko narzeka przy ubieraniu chyba, że coś jej się naprawdę nie podoba, za to zawsze jak już jest gotowa musi lecieć do lustra i skomentować czy jest ładnie a jak nie to co zmienić :)
Ja jestem w 24dc, 9 dpo i sama nie wiem czy w tym miesiącu jest cykl stracony czy może jednak nie. W piątek robię test, może coś pokaże... Wyjeżdżam na weekend do rodziców a tam nie chcę testować więc następny dopiero we wtorek, jeżeli @ się nie zjawi.

Ostatnia edycja:
Mikallo No j tam zazdroszczę córeczki [emoji4]
Powiem Ci ze lepiej chyba za dużo o tym planowaniu nie wiedzieć. I tak to procentowo super dużo nie jest a niepotrzebnie człowiek się przejmuje.
Ale ja już tak mam. Ze ja wszystko czytam i analizuje przez internet wiec jak mi się nie udało z shettelsa ze odstęp to napewno na córę to zaczęłam czytać co tam naprawdę ma wpływ i się wkręciłam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak Imama maz bedzie w kwietniu od 9ego dwa tygodnie i jest duza szansa ze bedzie owu w tym czasie mam nadzieje ze teraz sie uda to dzialamy razem w takim razie super, no i jest kilka nowych staraczek. Powodzenia dziewczynki!

reklama
Do góry