reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Maziajka nawet wole nie patrzeć! Mi to wszystko dla dziewczynek się podoba. Chora jestem hehe No ale dla chłopców się pocieszam tez są super rzeczy i napewno nie wymyślają tak bo od bratowej mała to ubiera tylko to co sama chce. Mój to akurat to co powiem nigdy nie narzeka [emoji6]
Ja tam nie zamierzam badać w sumie hormonów bo znając życie to tylko stresu bym się nabawiła a niestety nie na każdego działa suplementacja i nieraz miesięcy trzeba na poprawę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny,
Jak tak Was czytam to coraz bardziej uświadamiam sobie, że prawie nic nie wiem o planowaniu płci dziecka, jeszcze sporo muszę się dowiedzieć.
Ja uważam, że o dziewczynkę łatwiej się postarać bo już jedną mam ;) Prawdą jest, że małe księżniczki lubi się stroić :) Moja córcia rzadko narzeka przy ubieraniu chyba, że coś jej się naprawdę nie podoba, za to zawsze jak już jest gotowa musi lecieć do lustra i skomentować czy jest ładnie a jak nie to co zmienić :)
Ja jestem w 24dc, 9 dpo i sama nie wiem czy w tym miesiącu jest cykl stracony czy może jednak nie. W piątek robię test, może coś pokaże... Wyjeżdżam na weekend do rodziców a tam nie chcę testować więc następny dopiero we wtorek, jeżeli @ się nie zjawi.

Ostatnia edycja:
Mikallo No j tam zazdroszczę córeczki [emoji4]
Powiem Ci ze lepiej chyba za dużo o tym planowaniu nie wiedzieć. I tak to procentowo super dużo nie jest a niepotrzebnie człowiek się przejmuje.
Ale ja już tak mam. Ze ja wszystko czytam i analizuje przez internet wiec jak mi się nie udało z shettelsa ze odstęp to napewno na córę to zaczęłam czytać co tam naprawdę ma wpływ i się wkręciłam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak Imama maz bedzie w kwietniu od 9ego dwa tygodnie i jest duza szansa ze bedzie owu w tym czasie mam nadzieje ze teraz sie uda to dzialamy razem w takim razie super, no i jest kilka nowych staraczek. Powodzenia dziewczynki!

reklama
Do góry