reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Moja dzidzia w 13t2d
6119eb505e8c13aa2065e40e9555a724.jpg
9c9c815e04fcf822cd60297c0367a5d9.jpg

f2w3rjjgpsehityp.png
Cóż za slodziak [emoji7]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Maziajko pieknie wygladasz:)myslalam ze jestes brunetka hihi:p

Antonia super betka rosnie:* [emoji8]

Leeleeth [emoji7]piekny widok i super ze prawdopodobnie dziewczynka:)

Dzisiaj czuje kłucie w 1 piersi.Dziwne takie.Nigdy tak nie mam.. Musze się ogarnąć bo wiem ze sie moge rozczarowac..

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Imama. Tak, już zaczęliśmy:)
Niby człowiek nie wierzy w planowanie płci a jednak przed owu czuje się "opory" przed zbliżeniem :/ a gdy przegapi się owu to nici z dzidziusia :/

n59yqps6ulfmk6wf.png

Leleth sliczna:-)

Antonia ja mialam 280%

Millo juz mi ktoras osoba na BB mowi ze myslala ze jestem brunetka:p a ja blondi wszedzie :D
Ktory masz dpo?? Mnie akurat w szczesliwym nie bolaly piersi a przed @ zawsze je czulam szczegolnie prawa bo tam zawsze przed @ mi sie jakis guzek pojawial i bolal.

010igov35ye70zfx.png

Kitqa- a Ty masz córeczkę lub spodziewasz się córeczki? :)bo piszesz ze miałaś dietę typową dla chłopca i się nie sprawdziła ;)

Imama- ostatnio myslam o tym co pisałaś jakieś 2 tygodnie temu że przysrost mięśni to bardziej na chłopca. I tak z ciekawości sprawdzałam jakiej płci maja dzieci znani "pakerzy" i miedzy innymi ten ostatnio znany aktor oświęcimski i on na córeczkę :) Gołota ma parke :) więc chyba z tym planowaniem to nie ma reguły :/

Leleth sliczna:-)

Antonia ja mialam 280%

Millo juz mi ktoras osoba na BB mowi ze myslala ze jestem brunetka:p a ja blondi wszedzie :D
Ktory masz dpo?? Mnie akurat w szczesliwym nie bolaly piersi a przed @ zawsze je czulam szczegolnie prawa bo tam zawsze przed @ mi sie jakis guzek pojawial i bolal.

010igov35ye70zfx.png
Wow to rzeczywiście na córeczkę :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, ja dzis miałam ktg i usg, na ktg jeden skurcz i cisza, usg wszystko ok, mała waży około 3300 gram.
Szyjka jeszcze długa, coś koło 2cm, i lekarka powiedziała ze na poród się nie zapowiada, ale w sumie z synem tez tak było a wkoncu urodził się 5 dni przed terminem.
To ja pokaże mój duuuuuzy brzuch, nie pytajcie ile kg przytyłam, bo duuuuzo i aż wstyd się przyznać :D w obu ciążach tyle samo :) widocznie mój typ tak ma :)

Ostatnia edycja:
Leleth życzę aby córeczka się potwierdziła [emoji6]
Maziajka bo tez zdj z czerwonymi ustami tak z brunetka się chyba kojarzą.
Aleksandra o te mięśnie to chodzi o kobietę a nie mężczyznę. Ogólnie jeśli chodzi o mężczyznę to żeby miał mięśnie to podobno musi być wyższy testosteron ale wiesz nie wolno brać jednego czynnika napewno po uwagę tylko. Wegetarianizm podobno tez dziecwzynkowy bardzo ale tez dużo aktorek ma synów wiec to wiadomo nie ma 100% ze skoro sportowiec to musi mieć córkę. Weźmy tez pod uwagę ze Np każda na rowerze strasznie wpływa na jądra i na produkcje plemników. Za dużo tych rzeczy co mogą mieć wpływ. Lepiej tak szczegółowo nie analizować [emoji6]
Elena jaka szykowana [emoji7] napewno kg nie widać. W sumie ja przytyłam 20 kg a tak nikt niby nie widział hehe zreszta na zdj aż tak złe nie było.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Elena wygladasz wrecz bosko! I masz sliczna sukienke!!! Nie chcesz sie jej pozbyc:D
Mala pewnie Cie zaskoczy a ile masz do terminu?

Imama.moze faktycznie o te usta chodzi:D

Antonia no powiem, ze ja liczylam na blizniaki z takim przyrostem:o a jak sie okazalo ze jedno to wiedzialam ze laska.

010igov35ye70zfx.png

reklama
Imama - analizuję tak to bo mój mąż na siłowni ćwiczy i białko pije ;) przy Jasiu nie ćwiczył w ogóle przy Jasiu zupełnie inną dieta była i inny tryb życia. Ja od 2 lat też ćwiczę ale ja to mam ćwiczenia typowo na spalanie A nie na przyrost mięśni.

Do góry