reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Maziajka a niby jaki ten przyrost minimalny musi być na córkę?
Aleksandra No to takie spalanie to podobno na córkę. Ale wiadomo to wszystko i tak wychodzi tak z 75% na córę a na syna to tylko chyba z 65%. To tak szczerze jak ktoś się ma męczyć niewiadomo ile miejscy to bez sensu się aż tak przejmować. Ja poprostu muszę spróbować bo bym później tylko myślała ze mogłam jednak coś pozmieniać itd. Ale mi wróżka już powiedziała ze będzie trzeci syn hehe także ja serio nastawiona na chłopca.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Imama serio nie wiem mysle ze wlasnie ten przyrost musi byc na prawde wysoku czytalam takie badania w necie ze naukowcy juz to sprawdzili i przg dziewczgnkach te poczatkow przyrosty sa bardzo wysokie.I w danych dniach beta jest wysoka tzn norma np na 12 dpo jest powiedzmy 30 a z dziewczynka juz jest 130 ( tak poglodowo pisze)
Poki co u Airfix bylo 270% u mnie 280%
Przyrost 10 dpo- 12 dpo.Nie wiem jakby to pozniej wygladalo.

010igov35ye70zfx.png

Aha i Alksandro podobno i tak dieta męża nie ma wpływu. Jak już to tylko kobiety zmieniają dietę. Wiec bym się na twoim miejscu nie przejmowała. Jedynie co to ten testesteron można zbić ale tez dużo staraczek nie robi tego tylko właśnie dieta i maja córki. Ale wiadomo nie da się wszystkiego przeanalizować bo wiadomo każda co innego stosuje itd.
Ja pierwszy miesiąc jak zaczęłam czytać to miałam masakrę hehe już mi przeszło w sumie

Aleksandra_kow. Tak mam już śliczną i mądrą córeczkę :)
Przepraszam ale jestem zupełnie nowa w temacie i wytłumaczcie mi proszę co ta wskaźnik wam rośnie na dziewczynkę ?

n59yqps6ulfmk6wf.png

Kitqa to nie wiadomo jest niestety. Wyglada na to ze łatwiej córę zaplanować. Ale wiadomo to się zmienia. Nie każdy wiadomo opisuje planowanie itd. Ja biorę info z www genderdreaming. Tu jest link to mniej więcej statystyki co pomaga Complete PINK Swaying Statistics Spreadsheet Info and Links to enter your sway

Link do: Complete PINK Swaying Statistics Spreadsheet Info and Links to enter your sway
To akurat na dziewczynkę. Bo ja w sumie o chłopcach tylko tak ogólnikowo czytałam jak gdzieś w wątku pisało.

reklama
Hej, ja dzis miałam ktg i usg, na ktg jeden skurcz i cisza, usg wszystko ok, mała waży około 3300 gram.
Szyjka jeszcze długa, coś koło 2cm, i lekarka powiedziała ze na poród się nie zapowiada, ale w sumie z synem tez tak było a wkoncu urodził się 5 dni przed terminem.
To ja pokaże mój duuuuuzy brzuch, nie pytajcie ile kg przytyłam, bo duuuuzo i aż wstyd się przyznać :D w obu ciążach tyle samo :) widocznie mój typ tak ma :)
65c275fdbd89.jpg
Pięknie[emoji173]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry