reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No Millo dobrze to wyglada! [emoji7]
Arya oby było wszystko dobrze, współczuje bo napewno ciężko się nie przejmować. Ale moja bratowa była w Piątek na połówkowych i lekarz stwierdził ze coś na sercu i nerki daleko od siebie są. Wysłał ja w pin do innego specjalisty i okazało się ze wszystko Ok. Tego tez tobie życzę!
Dziewczyny co do planowania to trzeba się nastawić ze jednak się nie uda i tyle. Ja tam w medycynę wierze i jak robią badania np ze obniżony cukier sprzyja córka to poprostu uważam ze jest coś jednak co może pomoc. Napewno nie 100% ale coś tam zwiększy [emoji6] a ze przy okazji sobie schudłam od stycznia w sumie 5 kg to w ogóle uważam ze planowanie mi na dobre wyszło hehe chociaż jakaś motywacja [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Na chłopczyka trzeba by mieć podwyższony cukier ? I przy okazji przytyć z 7kg :)

n59yqps6ulfmk6wf.png

Millo wyglada obiecuujaco!!

Antonia kciuki za betke!

Araya za Ciebie tez kciuki! Dobrze ze jestescie w dobrych rekach i w razie W jest plan.Ale wierze ze mala posiedzi do maja!

Elena a Ty jak jakies skurCze?

Imama no to tylko pozazdroscic spadku kg! Ja tyje:D haha ale tragedii nie ma 25 tc 3.5 kg na +:-)

Na chlopca polecam olej z wiesiolka i wszelkiego rodzaju redbule dla siebie i meza:-)

010igov35ye70zfx.png

Aray trzymam kciuki za Ciebie i dzidziusia :)
Kitqa i Imama ja strasznie przytyłam przez sytuację w pracy (mobbing), miałam się odchudzać ale stwierdziłam, że na chłopca nie można :p
Przed zajściem w ciążę z córką schudłam 10kg :)

Millo całkiem ładnie to wygląda :)

Millo, Arya, trzymam kciuki dziewczyny za pozytywne wieści
ana jak się czujesz?powtarzałaś test?
imama kurczę to bratowa najadła się pewnie stresu, a potwierdził się u niej chłopczyk?bo pamiętam jak mówiłaś, że samych chłopców ma.
elena może już na porodówce
A czy Airfix się odzywała?
ja czekam na @

Maziajka to Tobie pozazdrościć! Ja z pierwszym +14kg a teraz z drugim +20kg! Ty to pewnie chudzinka hehe.
Ja byłam na dietach dukana i south beach zawsze w sumie a tam same białko się je i ciemne pieczywo. Teraz jak ograniczyłam do minimum proteiny i dodałam białe pieczywo zamiast ciemnego to byłam pewna ze nic nie schudnę. A tu ku zdziwieniu chudnę! Czyli i tak coś dla mnie.
Mikallo ja mam dwóch synów, oliwa z oliwek, awokado, płatki owsiane, siemnie lniane, chia to było u mnie na codzień. A to typowo na chłopczyka. Ja śniadania zawsze jadłam i ogólnie podjadałam zawsze coś! Wiesiołek to tez zażywałam właśnie w kapsułkach. Jak przytyłaś to tylko na plus. Do tego jak się ćwiczy dużo na obciążeniu to tez podobno na synka. U mnie te aspekty się zgadzają.

Ajlak No jedna bratowa to właśnie urodziła w sobotę chłopczyka a druga teraz w 20 tc i tez ma być chłopak. Także tylko jedna córa jest u tej co urodziła. Mój ojciec będzie miał 9 wnuków w tym jedna smerfetka hehe a ja pewnie doprawie wiec pewnie dojdzie do 10!
Uważam ze ten facet to jednak ma jakiś wpływ wiec mój to teraz jest faszerowany ostro suplementami [emoji6] o dziwo serio nie narzeka! Bo jego brat to tez dwóch synów maja. Same chłopy wokoło.

Mikalo przykro mi że jesteś mobbingowana :( wiem co to znaczy. Też tak miałam i zmieniłam prace :)

Moja dieta jest bogata w mięso, wędliny, ryby, ryż, makarony, białe pieczywo, pomidory, ziemniaki, banany, oleje, co dzien pije siemię lniane - to typowa dieta na chłopa, ktora nie sprawdziła sie:) w ogole nie jem słodyczy (nie lubie) i praktycznie nabiału tez nie wiec jak dla mnie teoria planowanie płci dziecka poprzez dietę jest obalona.
Wiec zostaje nam tylko liczyć na szczęście :)

n59yqps6ulfmk6wf.png

reklama
Imma ja z Jasiem tez duzo przytylam bo 16 ale wtedy mialam apetyt jak smok moglabym jesc na.okraglo a teraz w ogole apetytu nie ma.jem mniej niz przed ciaza.Do tego mdlosci i wymioty w pierwszym trymestrze.Poza tym z Jasiem startowalam z niedowaga wiec tez inaczej.
To ja z dzisiaj wszystko w brzuch idzie
1489571948008.jpg

Ktos o wiesiolka.pytal wiec stosuje sie go do owu chyba 1 tabl.ale nie pamietam juz.

Ajlak.wlasnie.sie.nie.odzywala:-( @miciurka tez nie:-(

010igov35ye70zfx.png

Załączniki

• 1489571948008.jpg
    1489571948008.jpg
    45,7 KB · Wyświetleń: 796
Do góry