reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Millo No mamy synów i dlatego tak nam się wydaje hehe dla mnie to żaden wyczyn [emoji1320][emoji23]
U mnie w towarzystwie w sumie przewaga chłopców jest.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Elennaa wygladasz zjawiskowo.

U nas w rodzinie po stronie m same chlopaki, a od mojej strony wiele dzieci nie ma ale ja mam syna , moj brat ma dwie corki, moi rodzice mieli parke, taty brat jeden 2 corki i syna, drugi parke a siostra corkea od mamy jej siostra ma dwie corki a brat syna. Ale takie najmlodsze pokolenie to moj Oli, dwie corki mojego brata, noi dwoch chlopcow mojego rodzenstwa ciotecznego

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki dziewczyny :-) zostało do terminu 12 dni...
przytyłam 20 kg ale każdy mówi że nie widać, może dlatego ze wysoka jestem, będzie co zrzucać :-)

Mi też wydaje sie, że łatwiej o synka, bo pierwszego mamy bez zadnego planowania :) ale pewnie jakbym miała córkę pierwszą, to bym mówiła, że łatwiej o dziewczynke :)

Imama to u mnie teraz w większości się dieta zgadza chociaż mam słabość do czekolady i lodów, co do ćwiczeń z obciążeniem to tylko noszenie mojej 16kg córci ;)

kitqa już nie pracuję w miejscu gdzie byłam mobbingowana, nie było sensu się męczyć ale wpłynęło to na moje zdrowie i nadal się zbieram.
Co do starań o dzieciątko określonej płci też tak mam ;)

Maziajka, Elenaa piękne brzuszeki :)

leeleeth trzymam kciuki, żeby w Twoim brzuszku mieszkała dziewczynka :)

Antonina2016 gratuluję :)

Elena, super sexi mamusia [emoji175] pięknie wyglądasz. Na zdj też widać, że brzuch jeszcze nie opadł, ale ja zawsze mam problem ze stwierdzeniem tego [emoji6].
Trzymam kciuki za szybki i bezbolesny poród.

thgf9n739gb9fobd.png

Millo & Imamo. Skoro to takie proste mieć synka :) to proszę o rady.
Dla mnie to pestka mieć dziewczynkę :)
Pozdrawiam przyszłe o obecne mamy[emoji1327]

n59yqps6ulfmk6wf.png

Kitqa hmm ja jadlam duzo slodyczy(czipsy,ciastka)a seks byl od tylu.Tylko tyle wiem bo to wpadka byla:p
Ph mam wysokie 5.5 i hormony chlopczykowe

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
maziajka ale fajny brzuszek, ja też myślałam że jesteś brunetką :)
imama rzeczywiście w rodzinie dominuje u Was męski pierwiastek, ale Ty przełamiesz tą passę i będzie dziewczynka!
ana niech kreseczka ciemnieje, do mnie zawitała @
leeleeth trzymam kciuki za dziewczynkę, ale że udało Wam się 4,5 dni przed ovu to mocne plemniki ma Twój M
elena ślicznie wyglądasz i nie widać tych kg

dziewczyny ja też uważam, że chłopczyka łatwiej zrobić :)

Do góry