reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Millo No mamy synów i dlatego tak nam się wydaje hehe dla mnie to żaden wyczyn [emoji1320][emoji23]
U mnie w towarzystwie w sumie przewaga chłopców jest.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Elennaa wygladasz zjawiskowo.

U nas w rodzinie po stronie m same chlopaki, a od mojej strony wiele dzieci nie ma ale ja mam syna , moj brat ma dwie corki, moi rodzice mieli parke, taty brat jeden 2 corki i syna, drugi parke a siostra corkea od mamy jej siostra ma dwie corki a brat syna. Ale takie najmlodsze pokolenie to moj Oli, dwie corki mojego brata, noi dwoch chlopcow mojego rodzenstwa ciotecznego

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki dziewczyny :-) zostało do terminu 12 dni...
przytyłam 20 kg ale każdy mówi że nie widać, może dlatego ze wysoka jestem, będzie co zrzucać :-)

Mi też wydaje sie, że łatwiej o synka, bo pierwszego mamy bez zadnego planowania :) ale pewnie jakbym miała córkę pierwszą, to bym mówiła, że łatwiej o dziewczynke :)

Imama to u mnie teraz w większości się dieta zgadza chociaż mam słabość do czekolady i lodów, co do ćwiczeń z obciążeniem to tylko noszenie mojej 16kg córci ;)

kitqa już nie pracuję w miejscu gdzie byłam mobbingowana, nie było sensu się męczyć ale wpłynęło to na moje zdrowie i nadal się zbieram.
Co do starań o dzieciątko określonej płci też tak mam ;)

Maziajka, Elenaa piękne brzuszeki :)

leeleeth trzymam kciuki, żeby w Twoim brzuszku mieszkała dziewczynka :)

Antonina2016 gratuluję :)

Elena, super sexi mamusia [emoji175] pięknie wyglądasz. Na zdj też widać, że brzuch jeszcze nie opadł, ale ja zawsze mam problem ze stwierdzeniem tego [emoji6].
Trzymam kciuki za szybki i bezbolesny poród.

thgf9n739gb9fobd.png

Millo & Imamo. Skoro to takie proste mieć synka :) to proszę o rady.
Dla mnie to pestka mieć dziewczynkę :)
Pozdrawiam przyszłe o obecne mamy[emoji1327]

n59yqps6ulfmk6wf.png

Kitqa hmm ja jadlam duzo slodyczy(czipsy,ciastka)a seks byl od tylu.Tylko tyle wiem bo to wpadka byla:p
Ph mam wysokie 5.5 i hormony chlopczykowe

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
maziajka ale fajny brzuszek, ja też myślałam że jesteś brunetką :)
imama rzeczywiście w rodzinie dominuje u Was męski pierwiastek, ale Ty przełamiesz tą passę i będzie dziewczynka!
ana niech kreseczka ciemnieje, do mnie zawitała @
leeleeth trzymam kciuki za dziewczynkę, ale że udało Wam się 4,5 dni przed ovu to mocne plemniki ma Twój M
elena ślicznie wyglądasz i nie widać tych kg

dziewczyny ja też uważam, że chłopczyka łatwiej zrobić :)

Do góry