maran-atha
Fanka BB :)
Miciurka ja mialam z Niemiec sprowadzane, u nas jest infacol ale ma duzo mniej tego simeticonu w skladzie i smak pomaranczy i moja tego nie mogla przelknac... No i jest tez enzym trawiacy laktoze, mozna sprobowac to podac bo moze to wina laktozy wlasnie... Trzeba poprobowac, zeby maly mial lzej... Na fb jest. Grupa polskich matek w dublinie nie wiem czy w niej jestes bo tam czasem babki maja bo im zostaly opakowania po dzieciach i sprzedaja, ja swoje tez tak matce jakiejs sprzedalsm bo mi 4 buteleczki zostaly...
Imama a moze u Twoich to nie byly kolki skoro nastawiane jakies pomoglo bo u moich byly typowe kolki, dziewczy jak kupke robily to az taka piana im z tylka szla... Sab simplex nie rozwiazal problemu w 100% ale na pewno bylo lepiej niz bez niczego...
Imama a moze u Twoich to nie byly kolki skoro nastawiane jakies pomoglo bo u moich byly typowe kolki, dziewczy jak kupke robily to az taka piana im z tylka szla... Sab simplex nie rozwiazal problemu w 100% ale na pewno bylo lepiej niz bez niczego...