reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Hej dziewczyny czytam co piszecie ale nie ma czasu na odpisanie :D, teraz chwilkę synuś śpi na mnie to mam może kilka minut haha ;) , jak czytam wasze sposoby to stwierdzam że chyba jestem jakiś wyjątek hah :) , ale widzę po synku ze silny jest to chyba przebił się przez wszystkie bariery :D bo planowaliśmy córkę, z zakwaszaczami, sylkiem gkobulkami, dieta, lampami solnymi olejkami itp. No wszystkim :) , myślę że lepiej z planem na córkę zastosować abstynencje, ja z częstego seksu mam dwóch synków ,

Kurcze mój mały ma chyba kolke eh :/

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka twoj mały to napewno supermen jakiś hehe pokonał wszystkie baby w drodze [emoji6] jak wkońcu daliście na imię? Ty to miałaś tez sie brać za męża jego hormony moze tu był klucz, bo tak to wszystko co zalecają zrobiłaś. A moze i to by nie pomogło. Nie ma co poprostu chciał byc z Tobą mimo wszystko [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Antonia moj w Holandii dalej to sobie moge:p

Moze w marcu się uda jak bede miala pozna owulacje jak przy castagnusie i teraz to wtedy są szanse ze zjedzie na czas ale to bedzie dzien przed albo w sama [emoji14]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka sab simplex na kolke moze Was ratowac u mnie mialy wszystkie do 3 miesiaca wiec znam temat az za dobrze... Ja dawalam sab simplex co 3h przed karmienem zawsze, pomagalo, choc nie bylo idealnie i suszarka rozgrzewalam brzuszek i masowalam, tylko ta suszarke z dalszej odleglosci by niepoparzyc bobaska... Trzymaj sie bo znam doskonale co to znaczy...

Dziewczyny, pewnie większość z Was mnie nie kojarzy bo już trochę minęło od czasów mojej aktywności:) ale zostało mi po staraniach prawie całe opakowanie inozytolu w proszku. Mogę odsprzedać gdyby ktoś był chętny:)

W końcu daliśmy na imię Daniel, bo jak małego się zawoła to reaguje [emoji23], uspokaja się albo wzrokiem wodzi , wiec juz zostało ;),

Maran-atha - właśnie wczoraj tata masowal brzuszek a ja zrobiłam ciepły okład rozgrzewajacy - suszarka się trochę boję ze właśnie nie wyczuje, a sprowadzalas sobie sab simplex z Niemiec?

Tak mały to prawdziwy superman, głowę podnosi ciekawy i silny skubaniec ze hej,
Trochę jest jazd teraz ze starszakiem mam nadzieje ze szybko minie ..

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Miciurka tak wszędzie chwała ten Sab simplex a na mojego to nic niestety nie działało. Jak jednego tak drugiego kołki męczyły a nic złego nie jadłam. A trafiłam tu na taka dziwna ale bardzo oczytana położna taka "eko" strasznie jest. Anty na szczepienia wszystko naturalne itd. I powiedziała ze dzieci (dużo teraz dzieci co sie rodzi) ma blokady! Po polsku nic na ten temat nie piszą ale po niemiecku juz dużo. I tak zwlekałam bo myślałam ze mu przejdzie. Aż wkońcu nie wytrzymałam i poszłam do pediatry tutaj zeby go "nastawic". Wiem brzmi przerażająco. Ale naprawdę lekarz mi pokazał ze dziecko nie umie główki w jedna str do końca obrócić i tak szybko przekręcił i nastawił mały nawet nie zapłakał. Stresujące to było nie powiem ze nie! Ale jak Odrazu mały spał mi 4h!! Poważnie. Pozniej rozmawiałam z innymi matkami tu w Niemczech i potwierdziły ze tez były.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry