reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Katja ja wlasnie zadnej nie znam a od zawsze nam sie Jagoda podobalo:-).Co do Bianki to ja nie slyszalam i nie nam zadnej.U nas w przedszkolu Nadii jest duzo.Najwiecej chyba Lenek z tych najmlodszych grup.Jasia grupa jakos sie uchowala bo maja i Adrianke, Anie,Monike, Kinge ani jednej Oliwki,Amelki,Lenki,Julki czy Mai na ktore jest szal.

010igov35ye70zfx.png

reklama
Maziajka piekne foto:)
gratuluje Airfix, mimo ze nie mialam przyjemosci tu Cie poznac.
Gdy bylam ostatnio w ciazy, to miala byc Nadia Nadin wybór męza, mnie bardziej Natasza, ale wyszedl chlopiec.
Pisałyscie o kolkach u nas żadne krople na kolki nie pomagały, troche dzwięk suszarki i ciepły strumień na brzusio,
a o tym co piszesz Imama nie słyszałam, ciekawe to, bo moj mały upodobał sobie wlasnie w czasie panowania kolki, jeden boczek i spal na brzuszku mniej sie budził na brzuszku oczywiscie bez poduszki ,a mialam (aniołka sensor oddechu) to nie bałam się go tak kłasć i glowka obróconą zawsze prawie w jedna strone, potem musialam go odwaracac na druga ,bo niby byla krzywa jedna strona lekko.
sensor oddechu kupilismy, bo po porodzie pare godz przestal nam oddychac na chwile, co ja sie mialam ,dzieki aniolkowi spalam spokojniej, bo bez to cala noc czuwałam pod strachem, polecam taki czujnik oddechu.

Ostatnia edycja:
maziajko gratuluję - śliczna Jagódka
Airfix - Tobie również gratuluję i czekamy na wieści

jej jak mi się dłuży druga faza cyklu, już bym chciała wiedzieć czy się udało czy nie.

Ja dzisiaj 32 dc a @ brak. Mały cos wiecej je ostatnio wiec to pewnie dlatego.
Która z was dziewczyny wstrzelila sie w to o+12 z abstynencja? Bo wiem ze któraś na "A" ale was dużo hehe

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No w nocy z trzy razy je i w dzien tez wiec 6 razy w sumie. On to taki żarłok mały jest hehe cały czas by chciał przy cycu byc. Miałam juz go odstawiać ale w sumie to wygodniejsze wiec do roku chciałam karmić czyli do czerwca

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

ja karmie ostanio juz tylko raz w nocy, tez chcialam do roku :) ma 13 mies, ale co mam zrobic jak on domaga sie w nocy cycusia tak do popicia bardziej, bo probowalam z woda /herbatka ,ale nic to nie daje, złosci sie rozbudza i tyle ze spania, wiec nie odmawiam:) mam pokarm tylko w jednej piersi juz od 2 miesiecy.

reklama
ana u mnie 20 dc a u Ciebie?Kiedy chcesz testować?

imama dziewczyna która się wstrzelila w 0+12 to Anga79, chyba w sumie jest jedyna bo nie pamiętam żeby komuś się udało tą metodą. Ja celowałam przed ovu i po. Zobaczymy

Czy wiecie może jak obniżyć potas?mam za wysoki.

Do góry