reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Maziajka ja to mam taki bałagan w zdjęciach ze raczej tego nie znajdę.
Moj maly pierwszy raz w skoczku dzisiaj i tak skacze ze wszyscy popłakani [emoji23]
Kumpela teraz była na monitoringu i ma trzy pecherzyki 17, 22 i 27 mm. Ma problem zajść w ciąże, teraz dostała clomid i wlasnie dzisiaj monitoring. I sie zastanawiamy czy z tego trojaczki moga byc?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Millo ja bym sie starala pewnie.pewnie.jutro juz beta bedzie 0.

Imama no moga byc na staraczkach jest dziewczyna ktora miala.identyczna sytuacje tez clo tez 3 pecherzyki i jest w ciazy z blizniakami.

010igov35ye70zfx.png

Dziewczynki doradźcie, jestem po usg i owu będę miała poniedziałek/wtorek bo ciężko określić jakiej wielkości pęcherzyki pękają. Więc obstawiam poniedziałek wieczorem ( to będzie 11 dc i tak też owu wyznaczał mi wykres w dwóch poprzednich cyklach. I teraz mam dylemat czy działać dziś wieczorem, czy jutro z samego rana :( Co byście zrobiły na moim miejscu?

Dziewczynki doradźcie, jestem po usg i owu będę miała poniedziałek/wtorek bo ciężko określić jakiej wielkości pęcherzyki pękają. Więc obstawiam poniedziałek wieczorem ( to będzie 11 dc i tak też owu wyznaczał mi wykres w dwóch poprzednich cyklach. I teraz mam dylemat czy działać dziś wieczorem, czy jutro z samego rana :( Co byście zrobiły na moim miejscu?
JA ale powtarzam JA wierzę w odstęp jako tako :-) więc JA bym.działała jutro ,akurat wyjdzie 2 dni przed owu. Ale myślę że Ty sama samiusienka musisz wybrać którą chcesz,,metodę,,

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ajlak ja to dziennie bym sie starala a przed dzisiejszym staraniem oslabila plemniki czyli pozbyla sie starych potem kapiel goraca a potem seks.I powtarzalabym dziennie do srody.

010igov35ye70zfx.png

Dzięki dziewczyny, chyba zadziałam jutro rano zwłaszcza, że się zakwaszam; będzie jakieś 2,5 dnia dodam, że plemniki będą 7 dniowe.

maziajko bałabym się, że trafię w owu ze świezymi, męskimi plemnikami ( ja z codziennych starań przed ovu mam syna). Napisałam do Ciebie priv.

reklama
Ajlak ja bym z rana nie starała sie. Testosteron jest podwyższony wlasnie rano. Po 17-19 jest wtedy znacznie niższy. Dlatego osobiście bym próbowała wieczorem bo i tak masz z abstynencja.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry