reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Tak Millo wiem wlasnie hehe jak to poczytałam. Bo kupiłam sobie w razie co zeby mieć. My powinnysmy mieć niski estrogen i testosteron a wysoki progesteron i po to wlasnie SP. A mężczyzna powinien niski testosteron a wysoki estrogen i po to LR. Tylko należy łykać do owulacji tylko.
Ajlak to trzymam kciuki w takim razie [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Maziajko no wlasnie:(

Dziewczyny mysle ze maz moze miec wysoki testosteron bo duzo cwiczy i rosna Mu wlosy na plecach:p czy saw palmetto bedzie dobre Waszym zdaniem jak sobie podje?:p

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Do starań wychodzi na to że trzeba mieć dużo cierpliwości[emoji17]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jak analizuje wszystkie te "teorie" to zawsze znajdzie mi sie ktoś cos co nie pasuje. O tym SP tez czytałam ze nie jest tak do końca ze organizm i tak wyrówna sobie ten testosteron. Podobno lepiej ta herbata wiec moze Millo kup sobie i pij raz dziennie herbatkę pieprzowa ale to owu zeby nie ryzykować.

wiecie co ale znam naprawde dużo facetów gdzie są dość mocno owłosieni a mają córki :) więc nie wiem czy te włosy na ciele tak przesądzają o płodzeniu synów :p
Potwierdzam. Moj maz uroda ala turas, czorne to i wlochate :) i kochane. I mamy syneczka. W drodze zas coreczka. Maszynka u meza to zadna nowosc, musi poprostu skracac.

Dziewczyny jak was czytam to tak mi przykro, że musicie tyle się starać. Te miesiące są straszne. Dobrze, że udało mi się w 1 cyklu i bez żadnych konkretnych starań będzie córka. W 2 poprzednich ciałach przeżywałam to co Wy. W pierwszej 7mc w 2giej 6mc.

thgf3e3k5dy58h2b.png

Millo wlasnie herbata mięta pieprzowa jest ba testosteron. Niby piszą zeby pic aż 3 od @ do owu. Ja pije jedna gdyż uważam ze utrata wagi i mięśni obniża wlasnie tez testosteron

Arya gdybym jeszcze naprawdę miała córkę to mogłabym naprawdę dwa lata nawet sie starac. Najgorsze jest to ze człowiek straci tyle czasu, stres, nerwy, kombinowanie a gwarancji nie ma.

reklama
Arya gdybym jeszcze naprawdę miała córkę to mogłabym naprawdę dwa lata nawet sie starac. Najgorsze jest to ze człowiek straci tyle czasu, stres, nerwy, kombinowanie a gwarancji nie ma.

No nie ma, to jak los na loterii. Dziewczyny spełniały wszystkie warunki a i tak się nie udawało. Dlatego ważny jest w tym wszystkim zdrowy rozsądek żeby przy okazji krzywdy sobie nie zrobić.

thgf3e3k5dy58h2b.png

Do góry