reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Tak Millo wiem wlasnie hehe jak to poczytałam. Bo kupiłam sobie w razie co zeby mieć. My powinnysmy mieć niski estrogen i testosteron a wysoki progesteron i po to wlasnie SP. A mężczyzna powinien niski testosteron a wysoki estrogen i po to LR. Tylko należy łykać do owulacji tylko.
Ajlak to trzymam kciuki w takim razie [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Maziajko no wlasnie:(

Dziewczyny mysle ze maz moze miec wysoki testosteron bo duzo cwiczy i rosna Mu wlosy na plecach:p czy saw palmetto bedzie dobre Waszym zdaniem jak sobie podje?:p

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Do starań wychodzi na to że trzeba mieć dużo cierpliwości[emoji17]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jak analizuje wszystkie te "teorie" to zawsze znajdzie mi sie ktoś cos co nie pasuje. O tym SP tez czytałam ze nie jest tak do końca ze organizm i tak wyrówna sobie ten testosteron. Podobno lepiej ta herbata wiec moze Millo kup sobie i pij raz dziennie herbatkę pieprzowa ale to owu zeby nie ryzykować.

wiecie co ale znam naprawde dużo facetów gdzie są dość mocno owłosieni a mają córki :) więc nie wiem czy te włosy na ciele tak przesądzają o płodzeniu synów :p
Potwierdzam. Moj maz uroda ala turas, czorne to i wlochate :) i kochane. I mamy syneczka. W drodze zas coreczka. Maszynka u meza to zadna nowosc, musi poprostu skracac.

Dziewczyny jak was czytam to tak mi przykro, że musicie tyle się starać. Te miesiące są straszne. Dobrze, że udało mi się w 1 cyklu i bez żadnych konkretnych starań będzie córka. W 2 poprzednich ciałach przeżywałam to co Wy. W pierwszej 7mc w 2giej 6mc.

thgf3e3k5dy58h2b.png

Millo wlasnie herbata mięta pieprzowa jest ba testosteron. Niby piszą zeby pic aż 3 od @ do owu. Ja pije jedna gdyż uważam ze utrata wagi i mięśni obniża wlasnie tez testosteron

Arya gdybym jeszcze naprawdę miała córkę to mogłabym naprawdę dwa lata nawet sie starac. Najgorsze jest to ze człowiek straci tyle czasu, stres, nerwy, kombinowanie a gwarancji nie ma.

reklama
Arya gdybym jeszcze naprawdę miała córkę to mogłabym naprawdę dwa lata nawet sie starac. Najgorsze jest to ze człowiek straci tyle czasu, stres, nerwy, kombinowanie a gwarancji nie ma.

No nie ma, to jak los na loterii. Dziewczyny spełniały wszystkie warunki a i tak się nie udawało. Dlatego ważny jest w tym wszystkim zdrowy rozsądek żeby przy okazji krzywdy sobie nie zrobić.

thgf3e3k5dy58h2b.png

Do góry