andzelisia
Fanka BB :)
wiem kiedy owulacja bo zawsze mnie wtedy brzuch pobolewa, ale juz sama nie wiem jak to wsyztsko ogarnac zeby bylo dobrze :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najpierw musisz się zdecydować którą metodę obrać.Czy wierzysz w odstęp przed owu, czy w samą owu czy po - tu również masz metode owu +12. Tymbardziej jeśli wiesz kiedy jest owu to jesteś w dobrej sytuacji [emoji2] a żadna nie odpowie jednoznacznie.bo jedne maja córkę z przer owu a inne z samego srodeczku[emoji5]Mam jeszcze do was pytanko??? z pierwszym synem zaszlam w ciaze w 17 dniu cyklu.(podczas gdy poprzedni cykl trwal 34 dni ), a z drugim synem przy 30 dniowych cyklach zaszlam w ciaze w 14 dniu. i sama nie wiem jaka metode teraz obrac moze zaczne zaraz po miesiaczce co drugi dzien?? Doswiadczone dziewczyny jak myslicie podpowiedzcie cos??