reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Miciurka czekamy:*Szybkiego porodu zycze!Niezwykle ze mozemy w tym uczestniczyc !:)

Katja wspaniale wiesci!Kamien z serca:*

Dzis opije Wasze szczescie Dziewczyny!

Antonia jak tam działania?

Ja zrobilam test owu i wyszedl pozytywny wiec beta dalej jest.Jutro pojde ost raz na badanie.Dzis 11dc

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Mamy ZDROWĄ DZIEWCZYNKĘ !! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Wiedziałam wiedziałam wiedziałam :-) :-) :-) :-) :-) i tak można najeść się strachu przez te wszystkie badania.. gratuluję! :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka czekamy:*Szybkiego porodu zycze!Niezwykle ze mozemy w tym uczestniczyc !:)

Ja zrobilam test owu i wyszedl pozytywny wiec beta dalej jest.Jutro pojde ost raz na badanie.Dzis 11dc

Działamy[emoji106]

Millo czy już w tym cyklu się staracie?

reklama
Do góry