reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Arya- nie byłby to pierwszy raz kiedy słyszę ze jest coś czego nie ma lub na odwrót , a wiesz taka szybsza wizyta łatwiej jak się synkowi coś podwinie, ja się na syna nastawilam bo widziałam sprzęcik, teraz musze poszukać fotek z usg i filmów, i przestudiować, w 3 ciąży juz się na te niewiedzę nie zdecyduje bo to męczy ;)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Miciurka to powstawiaj i nam fotki, to razem się pobawimy w odgadywanie płci :) ale w sumie powiem Ci ze fajnie miec taką niespodzianke :) my kiedyś takimi niespodziankami byliśmy dla naszych rodziców :D

Wlasnie Miciirka wklejaj wklejaj bedziemy analizowac:d

010igov35ye70zfx.png

Miciurka ale niespodzianka będzie, jestem ciekawa kto miał dobre oko - Ty czy lekarz.

Dziewczyny które się zakwaszały, przypomnijcie proszę czym i w jakim odstępie?

Ja na ebayu ale niemieckim bo mieszkam w Niemczech. Nie wiem czy jest tak dostępny w Polsce. Wiem ze globulki lactovaginal sa dostępne na Allegro ale jak sie spisują to nie wiem. A jakie masz pH?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry