reklama
Millo
Fanka BB :)
Zazdroszcze Wam tego ze macie odpowiednie ph!!ja mysle ze one jest najwazniejsze.
Wrocilam od gina.Obejdzie sie bez zabiegu takze ulga,ulga,ulga!
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Wrocilam od gina.Obejdzie sie bez zabiegu takze ulga,ulga,ulga!
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Imama
Super Millo ze samo sie oczyści!
Co do pH to czytałam ze i tak nie ma znaczenia. Ja tam myśle ze te hormony tez dużo dają. Ale wlasnie te licorice root to moj maz ma z swansona a wlasnie czytam ze te DGL (Deglycyrrhizinated) nie jest tak efektywne a nawet wogole moze nie wpływać na testosteron jak odmiana Glycyrrhiza glabra. A tego to na polskich str nie pisze (o odmianach)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Co do pH to czytałam ze i tak nie ma znaczenia. Ja tam myśle ze te hormony tez dużo dają. Ale wlasnie te licorice root to moj maz ma z swansona a wlasnie czytam ze te DGL (Deglycyrrhizinated) nie jest tak efektywne a nawet wogole moze nie wpływać na testosteron jak odmiana Glycyrrhiza glabra. A tego to na polskich str nie pisze (o odmianach)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie wiem dziewczyny to ja jakaś "pechowa" jestem w sensie użyłam tego wszystkiego co wy tu piszecie, i dalej chłopak [emoji23], ale mam nadzieje ze trzecią zaplanujemy dziewuszke [emoji4],
Millo- super ze bez zabiegu się obejdzie!
Polcia- to można powiedzieć że strzelilas w totka hihi
Tak tak już mam foto przeanalizowalam I nie ma czego szukać bo widać klejnoty koronne wiec coś chyba się podwineło ze lekarz nie zauważył
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Millo- super ze bez zabiegu się obejdzie!
Polcia- to można powiedzieć że strzelilas w totka hihi
Tak tak już mam foto przeanalizowalam I nie ma czego szukać bo widać klejnoty koronne wiec coś chyba się podwineło ze lekarz nie zauważył
maran-atha
Millo dobrze, ze obeszlo sie bez zabiegu...
Miciurka ja zawsze chcialam takie klejnoty na usg zobaczyc
Miciurka ja zawsze chcialam takie klejnoty na usg zobaczyc
Znalazłam foto to wam.wkleje no nie da się pomylić , widać gdzie stopa jedna i druga a gdzie klejnoty
Maran-atha: wiesz nigdy nie mów nigdy wpadki sie zdarzaja
ja może nie będę miała nigdy córki ktoś nie będzie miał nigdy syna i tak można sobie "zazdrościć nawzajem" (w przenośni), ale co moje to moje i nie żałuję że to synek, myślę że synkowi brat się przyda a mi faceci co w domy naprawić potrafią , hihi
maran-atha
Miciurka no pewnie, ze tak, ja chcialam syna dla rownowagi w domu, no i wiadomo po 2 corkach chcialm poszalec troche w blekitach, zieleniach itd ale mam dalej warkocze do plecienia ale nigdy bym tych moich dziewczyn nie zamienila za zadnego chlopaka kocha sie bobasa nie za to, ze jest chlopcem lub dziewczynkom ale za to, ze w ogole jest... Ze jest nasz... Z nas...
reklama
Millo
Podziel się: