reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Super Millo ze samo sie oczyści!
Co do pH to czytałam ze i tak nie ma znaczenia. Ja tam myśle ze te hormony tez dużo dają. Ale wlasnie te licorice root to moj maz ma z swansona a wlasnie czytam ze te DGL (Deglycyrrhizinated) nie jest tak efektywne a nawet wogole moze nie wpływać na testosteron jak odmiana Glycyrrhiza glabra. A tego to na polskich str nie pisze (o odmianach)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie wiem dziewczyny to ja jakaś "pechowa" jestem w sensie użyłam tego wszystkiego co wy tu piszecie, i dalej chłopak [emoji23], ale mam nadzieje ze trzecią zaplanujemy dziewuszke [emoji4],

Millo- super ze bez zabiegu się obejdzie!

Polcia- to można powiedzieć że strzelilas w totka hihi ;)

Tak tak już mam foto przeanalizowalam I nie ma czego szukać bo widać klejnoty koronne wiec coś chyba się podwineło ze lekarz nie zauważył :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

1484936267-aaaaaa.jpeg

Znalazłam foto to wam.wkleje no nie da się pomylić , widać gdzie stopa jedna i druga a gdzie klejnoty

Maran-atha: wiesz nigdy nie mów nigdy wpadki sie zdarzaja ;)

ja może nie będę miała nigdy córki ktoś nie będzie miał nigdy syna i tak można sobie "zazdrościć nawzajem" (w przenośni), ale co moje to moje i nie żałuję że to synek, myślę że synkowi brat się przyda a mi faceci co w domy naprawić potrafią :D , hihi

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka no pewnie, ze tak, ja chcialam syna dla rownowagi w domu, no i wiadomo po 2 corkach chcialm poszalec troche w blekitach, zieleniach itd ale mam dalej warkocze do plecienia ;) ale nigdy bym tych moich dziewczyn nie zamienila za zadnego chlopaka :) kocha sie bobasa nie za to, ze jest chlopcem lub dziewczynkom ale za to, ze w ogole jest... Ze jest nasz... Z nas... :)

reklama
Do góry