reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Miciurka mi ten nub po głowie cały czas chodził ze wlasnie był dziewczynkowy. Ale nie powiem jajka to tez wiadzialam na tym późniejszym usg ale wiadomo jak to cieżko określić po jednym zdjęciu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No teraz to już mnie po prostu lekarz wybił z tropu, i już sama nie wiem, W. Ostatnio mi jeszcze wkrecał ze może to stopa tam gdzie ja siurka widzę, z usg , szczerze to się nastawilam juz na 2 facecika, ale chyba poczekam na poród i nie będę myśleć juz o tym [emoji23], moje to moje :) , a jak bedxie laska a ciuszki chłopięce no trudno tylko pierwszy rok ,

Imama - rób testy z 2 razy dziennie ,

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka no ja też pamietam płaskiego nuba a potem siurka i jajka. Ale moze to rzeczywiście cos innego było :p no nic niedługo się dowiemy ! :D

Miciurka.a. mozesz wkleic.fotke tych jajek? Bo nie pamietam .Teraz duzo na ig siedze to troche mam wprawniejsze oko:p

010igov35ye70zfx.png

Marciuka I tak ogromne gratulacje za wytrwałość. [emoji5]️
Powiedz mi ile w Irlandii jest usg w standardzie, bo tutaj 2[emoji34]. Ja już jestem po dwóch i niby dziewczynka 90% ale dobrze nie widziała, bo nie chciała się pokazać. Jak nie uda mi się wydebic od nich jeszcze jednego, to w marcu pojadę prywatnie ale to kupa kasy 150f[emoji48].

thgf3e3k5dy58h2b.png

Miciurka ciuchy to tam mało ważne. Ja bym umarła z radości to takiej nowinie. Ale wytrwała jestes wiec czekaj. Lada dzien i bedzie dzidzia z Tobą.
Ja w Niemczech tez niby trzy usg sa. Ale nie wiem dlaczego moja lekarka nieodpłatnie robiła mi prawie co wizytę. Ale miałam podejrzenia makrosomi płodu i nisko tylna ścianę łożyska wiec moze dlatego.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka- no właśnie chciałam patrzeć sama jeszcze raz a nie wiem już gdzie to wszystko jest , jak znajdę to dam, ale myślę że po prostu się podwineło i nie widział może i strzelil sobie ze to ona,

Arya - ja mam usg co wizyte bo tak się zapisałam , ale generalnie usg jest jedno jako potwierdzenie ciąży i w ok 20 tyg takie porządne z pomiarami itp. a tak jak chodzę teraz co 2 tyg. to ciśnienie i usg serduszko zobaczyć wody czy wsio ok, i już, ja chodziłam prywatnie kilka razy bo zagrożona ciążę miałam, leki itp. To wizyty po 80-120 e :/ , no ale co trzeba to trzeba,

Maran-atha - no jasne jak mi się uda wyrwać z domu to chętna jestem na chociaż gorąca czekoladę ,

Majorcia - ja myślę że on źle widział, także nie nastawiam się ale.miesza w głowie ;)

reklama
Maziajka- no właśnie chciałam patrzeć sama jeszcze raz a nie wiem już gdzie to wszystko jest , jak znajdę to dam, ale myślę że po prostu się podwineło i nie widział może i strzelil sobie ze to ona,

Arya - ja mam usg co wizyte bo tak się zapisałam , ale generalnie usg jest jedno jako potwierdzenie ciąży i w ok 20 tyg takie porządne z pomiarami itp. a tak jak chodzę teraz co 2 tyg. to ciśnienie i usg serduszko zobaczyć wody czy wsio ok, i już, ja chodziłam prywatnie kilka razy bo zagrożona ciążę miałam, leki itp. To wizyty po 80-120 e :/ , no ale co trzeba to trzeba,

Maran-atha - no jasne jak mi się uda wyrwać z domu to chętna jestem na chociaż gorąca czekoladę ,

Majorcia - ja myślę że on źle widział, także nie nastawiam się ale.miesza w głowie ;)

Raczej lekarz źle nie widział [emoji6]

thgf3e3k5dy58h2b.png

Do góry