reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny tu zdecydowanie lekarz się myli są jajka, będzie synuś, także nie nie nie :), niech mi tu nie chrzani facet ;), i mnie tu w blad wprowadza ... U nas chyba będzie Daniel, nie zgadzamy się na żadne inne imie ciągle coś W. Nie pasi, i marudzi . Tylko ze tak średnio mi się podoba, no może zobaczymy po porodzie jak będzie wyglądał :),

Ja apropo zakwaszacza jeszcze gdzieś czytałam o jakimś australijskim ponoć dobrym tylko ni cholerę nie mogę sobie przypomnieć nazwy ale gdzieś zapisałam ,

Polcia - wielkie gratulacje bliźniaków i dziewczynek (bo ty chyba o dziewczynkę się starałas o ile pamiętam dobrze) to podwójnie ci się trafiło :D,

Millo- przykro sie robi na taki zwrot sytuacji ale wierze ze zaraz Ci sie uda, oby sie samo tylko oczyscilo, trzymaj się !

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Polcia, gratulacje [emoji6] dwie dziewczynki - dobry wynik [emoji8]
Marciuka, oj może być zaskoczenie [emoji6]

thgf3e3k5dy58h2b.png

Antonia ja stosowałam dietę niskocukrowa na dziewczynkę i omijalam sniadania, suplementy ja i maz, ale już bez zakwaszenia bo nie wychodziło. Serducha dzień wcześniej rano i wieczorem i w owu rano, a wieczorem była owulacja. Chyba ok. 16 h do owu było, może ciut więcej, ale max 20. Odstępu nie było.
Ja brałam z mężem Wit c, wapń, magnez, zuravit, Wit b complex. Sama saw palmetto, a mąż licorise root.
Ja jadłam mięso bo zakwasza, oprócz owu piłam też trochę zero coli, bo mocno zakwasza jak nic, a w dobę to się zmetabolizuje kofeina. Ale maz nie dostał. Ph miałam poniżej 4 lub 4 w zależności od paskow, tuż przy owu skoczyło do 4,5, ale nie zakwaszalam, bo 3 cykle z sylkiem, lactovaginalem nie dały efektu. Było sucho ogólnie. I przed plodnymi piwko. Pozycja klasyk bez orgazmu płytko zakończone, żeby sobie pobiegły w kwasie, a przy szyjce jest bardziej zasadowo. Mam nadzieję, że się przyda coś w osiągnięciu efektu.

Polcia to tez dużo zrobiłaś. Pamietam ze chyba karmisz piersią tez.
Co do kofeiny to znowu czytałam ze 3-4 dziennie to dziewczynkowo bardzo. I znów sie potwierdza ze ten odstęp nie ma znaczenia.
Ostatnio to same dziewczynki wychodzą wam! No Miciurka moze Tobie jeszcze sie tez poszczęści. Nigdy nie wiadomo.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Antonia ja stosowałam dietę niskocukrowa na dziewczynkę i omijalam sniadania, suplementy ja i maz, ale już bez zakwaszenia bo nie wychodziło. Serducha dzień wcześniej rano i wieczorem i w owu rano, a wieczorem była owulacja. Chyba ok. 16 h do owu było, może ciut więcej, ale max 20. Odstępu nie było.
Ja brałam z mężem Wit c, wapń, magnez, zuravit, Wit b complex. Sama saw palmetto, a mąż licorise root.
Ja jadłam mięso bo zakwasza, oprócz owu piłam też trochę zero coli, bo mocno zakwasza jak nic, a w dobę to się zmetabolizuje kofeina. Ale maz nie dostał. Ph miałam poniżej 4 lub 4 w zależności od paskow, tuż przy owu skoczyło do 4,5, ale nie zakwaszalam, bo 3 cykle z sylkiem, lactovaginalem nie dały efektu. Było sucho ogólnie. I przed plodnymi piwko. Pozycja klasyk bez orgazmu płytko zakończone, żeby sobie pobiegły w kwasie, a przy szyjce jest bardziej zasadowo. Mam nadzieję, że się przyda coś w osiągnięciu efektu.
Super, dziękuję [emoji4]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka znalazlas to foro wklejaj nam tu[emoji14]

Kurde dziewczyny widzicie i znow piwo pijcie piwo mowie Wam:D ja cole zero tez pilam.No i niskie ph, ale u mnie to na razie na 90% a co bedzie sie na polowkowym na 100% okaze.

010igov35ye70zfx.png

reklama
Imama tak ja karmię i to podobno też sprzyja. Cola mocno zakwasza i wypłukuje potas i sód. Mi pomogło się wykwasic, widziałam różnice. A piłam zero, bo właśnie, żeby było mało cukru, bo podobno chłopcy lubią cukier, dziewczynki malo. Nie jadłam ziemniaków, ale jakiś pomidor się załapał pipity cola czasami, zero bananów itp.. Piwo też wypłukuje i zakwasza.

Do góry