Dziewczyny tu zdecydowanie lekarz się myli są jajka, będzie synuś, także nie nie nie , niech mi tu nie chrzani facet , i mnie tu w blad wprowadza ... U nas chyba będzie Daniel, nie zgadzamy się na żadne inne imie ciągle coś W. Nie pasi, i marudzi . Tylko ze tak średnio mi się podoba, no może zobaczymy po porodzie jak będzie wyglądał ,
Ja apropo zakwaszacza jeszcze gdzieś czytałam o jakimś australijskim ponoć dobrym tylko ni cholerę nie mogę sobie przypomnieć nazwy ale gdzieś zapisałam ,
Polcia - wielkie gratulacje bliźniaków i dziewczynek (bo ty chyba o dziewczynkę się starałas o ile pamiętam dobrze) to podwójnie ci się trafiło ,
Millo- przykro sie robi na taki zwrot sytuacji ale wierze ze zaraz Ci sie uda, oby sie samo tylko oczyscilo, trzymaj się !
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Ja apropo zakwaszacza jeszcze gdzieś czytałam o jakimś australijskim ponoć dobrym tylko ni cholerę nie mogę sobie przypomnieć nazwy ale gdzieś zapisałam ,
Polcia - wielkie gratulacje bliźniaków i dziewczynek (bo ty chyba o dziewczynkę się starałas o ile pamiętam dobrze) to podwójnie ci się trafiło ,
Millo- przykro sie robi na taki zwrot sytuacji ale wierze ze zaraz Ci sie uda, oby sie samo tylko oczyscilo, trzymaj się !
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom