reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Hejka dziewczyny,
Ostatnio rzadko się udzielam bo u mnie nic się nie dzieje. Mąż poza domkiem, a jak jest to dni niesprzyjające poczęciu :( ale regularnie Was podczytuje.

Maziajka mi też się wydaje, że dziewczynka :).

Polcia moja koleżanka w grudniu urodziła dwujajowe: chłopiec i dziewczynka :) Niezły farcik. Na pierwszym usg 11-12 tydz. powiedzieli jej, że 2 dziewczynki, a później jedna zmieniła się w chłopca;).
Millo, Ania ciekawe co wyjdzie z waszych szaleństw ;)

Antonia trzymam kciuki :)

Ja tez wlasnie widze ze plaski sie okaze.

Polcia ale super z blizniakami a jak sie czujesz??

Katja czekamy na info:-)

010igov35ye70zfx.png

O ludzieee o dziewczynyyy!!!!!!!!

MAMY ZDROWE DZIECKO !!!! Nt (przeziernosc karkowa ) 1,6 -1,9 !!!!! A nie jak wczesniej mowil doktor inny 2,8. Norma super, wspaniale narządy wszystkie, wszystko wszystko! Jedyne co to łobuzial okręcił się pępowiną, i co sugeruje doktor moglo wplywac na obraz poprzedniego badania , ze poprzedni doktor mogl zmierzyc ta odleglosc razem z pepowina. Wiecie jak ryczalam w gabinecie ? A wiecie jak rycze ze szczescia po drodze !???? ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Dziekuje za wszystkie slowa otuchy i wsparcia. Termin na 14.07 :) wszystko super. A co do plci- ten powiedzial dla odmiany ze za predko aby okreslic ze jsszcze to sie klaruje.. i badz tu madry :) ale ja juz wiem- ZDROWIE TO JEST NAJWAZNIEJSZE NA SWIECIE !!!! Zycie cudem jest dziewczyny. CUDEM ❤️

Katja och cudowne wiesci!!!!♡♡ Gratulacje?bo nie wiem co napisac az :*hihi
Maziajka dobrze ze wszystko dobrze:*Ja na nubach sie nie znam totalnie :p

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

katja wiedziałam, bardzo się cieszę. Czułam, że tamten lekarz musiał się pomylić, szkoda że tyle czasu żyłaś w nerwach. Domyślam, się że w takich chwilach płeć schodzi na dalszy plan...

Maziajka Dla mnie to dalej dziewczynka :) czekaj cierpliwie na wizytę na dobrym sprzecie. Nub jest plaski,równoległy do kregoslupa.

Katja Gratuluję zdrowej dzidzi :* Na prawdę płeć schodzi na dalszy plan będąc już w ciąży. Ja dziś też czekałam potwierdzenia czy moja dzidzia zdrowa. .I JEST...Jest zdrowa ,komory mózgu w porzadku:). Termin mam na 10luty, z usg dziś 16 luty ale mam się szykować ze mogę w ciągu 2tyg urodzić :) Nie mogę się nacieszyć tym ze będzie zdrowa,a od świąt martwilam się.

reklama
Katja super wieści :biggrin2:!!!!
szkoda ze tamten lekarz się pomylil...bo tyle nerwów co zjadłaś :frown: kurde takie rzeczy powinien sprawdzać conjamniej kilka razy aby się upewnić.
Najwazniejsze ze teraz ten lekarz kompetentny i że maleństwo zdrowe :biggrin2:

Do góry