reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Katja trzymam kciuki!!

Ja juz po wizycie wszystko ok , zaraz wkleje fotke .Dziecko.mega ruchliwe bylo jakie Adhd:D.Mialam usg u swojej gin w przychodni i ona powiedziala ze cos dynda miedzy nogami ale zbyt slaby sprzet by powiedziec czy to jajka czy lechtaczka.Zreszta nie dalo sie podgladac bo tak szalalo.

Wkleje Wam fotke moze cos widzicie
1483536848767.jpg

010igov3fkey3mez.png

Załączniki

• 1483536848767.jpg
    1483536848767.jpg
    52,2 KB · Wyświetleń: 546
reklama
Katja trzymam kciuki!!

Ja juz po wizycie wszystko ok , zaraz wkleje fotke .Dziecko.mega ruchliwe bylo jakie Adhd:D.Mialam usg u swojej gin w przychodni i ona powiedziala ze cos dynda miedzy nogami ale zbyt slaby sprzet by powiedziec czy to jajka czy lechtaczka.Zreszta nie dalo sie podgladac bo tak szalalo.

Wkleje Wam fotke moze cos widzicie Zobacz załącznik 790136

010igov3fkey3mez.png
Super że wszystko gra [emoji3] zdrowe to i skacze[emoji12] a czy na pierwszym usg nie było że dziewczynka??

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Elenna tak mam synka ktory w kwietniu konczy 8 lat .
Millo no ciekawe co nam wyjdzie. To masz o tydz starsza ciaze. Mi sie wydaje ze owu byla wczesniej bo test z 1.01 byl juz wyrazny a to byl 26 dc z 29 .
Maziajka super ze wszystko dobrze.
Ja wizyte mam dopier 23.01 .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Antonia 2 tyg temu dziewczynka na.super sprzecie u innego lekarza dzis ginka.powiedziala.ze nie bedzie podwarzac bo sprzet o.milion.klas slabszy jak to w przychodni i na tym etapie to.ona nie wie jaka plec.Na polowkowym sie dowiem:-)

010igov3fkey3mez.png

reklama
Do góry