reklama
Millo
Fanka BB :)
Kochane no jestem taka przejęta.Musze z apteki kupic porzadne testy.Dzis R wraca ale Mu nic nie powiem.Chce jak cos wlozyc test do takiej szklanej bombki co sie otwiera i Mu w Wigilie dac.Normalnie jestem w szoku jakby sie udalo!Nie wierze..
Antonina ja sie staralam od 6 msc takze no nie łam się:* a co do starań to wstyd pisac bo bedzie piekny syn.Nie dosc ze w owulacje to jeszcze w pełnie..bez diety i z ph 5.5Nie polecam!
Czy na bete musze isc na czczo czy jakies wymagania sa?
Antonina ja sie staralam od 6 msc takze no nie łam się:* a co do starań to wstyd pisac bo bedzie piekny syn.Nie dosc ze w owulacje to jeszcze w pełnie..bez diety i z ph 5.5Nie polecam!
Czy na bete musze isc na czczo czy jakies wymagania sa?
Millo nie bete mozesz robic kiedy chcesz ...progesteron jakby co na czczo. A co do plci to widzisz u nas tez bez odstepu a dziewczynka:-) wiec nic nie jest powiedziane.Ale ja tak do konca nie pamietam jak to bylo z Jasiem bralam wiesiolka wtedy ale ktory dc to byl nie wiem.Chyba w owu na pewno to bylo raz bo wtedy mieszkalismy u rodzicow to seksow za duzo nie bylo.
Antonia slonce dopiero 3 cykle sie staralas nie zalamuj sie!!
Miciurka.mam nadzieje ze szybko sie wyjasni co z tym chlopakiem.
Dziewczyny bylam dzis na zakupach jestem tak rozkojarzona i jakas otepiala w tej ciazy w home you spadl mi kotek porcelanowy odstawilam go na polke a on na takich cienkich nogach i polecial ...oczywiscie przeprosilam jakis protokol podpisalam i tyle chuba duzo tych stluczek maja bo protokol na.ladzie lezal...a potem w rossmanie tester mi spadl z perfumu hahaha no.myslalam ze padne..rozbil sie w drobny pyl Pani sie smiala tylko ale normalnie szok 2 razy w ciagu dnia!! Ba godziny!
Wracajac do rosmana super promocja na.perfumy kupujesz 1 a 2 w tej samej cenie badz tanszy gratis.Kupilam 4 akurat na prezenty.
Antonia slonce dopiero 3 cykle sie staralas nie zalamuj sie!!
Miciurka.mam nadzieje ze szybko sie wyjasni co z tym chlopakiem.
Dziewczyny bylam dzis na zakupach jestem tak rozkojarzona i jakas otepiala w tej ciazy w home you spadl mi kotek porcelanowy odstawilam go na polke a on na takich cienkich nogach i polecial ...oczywiscie przeprosilam jakis protokol podpisalam i tyle chuba duzo tych stluczek maja bo protokol na.ladzie lezal...a potem w rossmanie tester mi spadl z perfumu hahaha no.myslalam ze padne..rozbil sie w drobny pyl Pani sie smiala tylko ale normalnie szok 2 razy w ciagu dnia!! Ba godziny!
Wracajac do rosmana super promocja na.perfumy kupujesz 1 a 2 w tej samej cenie badz tanszy gratis.Kupilam 4 akurat na prezenty.
Antonia2016
Millo - super wieści na tym drugim zdjęciu widzę cień, ale będzie miał mąż prezent na święta hoho , co do pełni i innych rzeczy weź w to nie wierz, ja spełniłam wszystkie warunki na dziewczynkę i fazy księżyca i suplementy i ph, (jedynie co odstęp nie) ale zakwaszanie i wszystko inne i widzisz ma być chłopczyk , także to loteria nie wiadomo od czego zależy wydaje mi się ze dużo od faceta i za 3 razem ja się na nim skupie bardziej i spróbujemy z dostępem 2-3 dni na dziewczynkę może jakoś za 2 lata ,
Maziajka - mam podobnie w tej ciąży jestem taka otepiała haha, Zwłaszcza jak prowadzę auto , jednego gościa nie widziałam, trabnał to go zauważyłam, później babie bym lusterko obrysowala swoim , no masakra strach jeździć [emoji23],
Antonia - może w tym cyklu tez zaskoczysz a kiedy masz ten monitoring ?
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Maziajka - mam podobnie w tej ciąży jestem taka otepiała haha, Zwłaszcza jak prowadzę auto , jednego gościa nie widziałam, trabnał to go zauważyłam, później babie bym lusterko obrysowala swoim , no masakra strach jeździć [emoji23],
Antonia2016
Tuż po świętach 27.12 to będzie 10 dcMillo - super wieści na tym drugim zdjęciu widzę cień, ale będzie miał mąż prezent na święta hoho , co do pełni i innych rzeczy weź w to nie wierz, ja spełniłam wszystkie warunki na dziewczynkę i fazy księżyca i suplementy i ph, (jedynie co odstęp nie) ale zakwaszanie i wszystko inne i widzisz ma być chłopczyk , także to loteria nie wiadomo od czego zależy wydaje mi się ze dużo od faceta i za 3 razem ja się na nim skupie bardziej i spróbujemy z dostępem 2-3 dni na dziewczynkę może jakoś za 2 lata ,
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
No u mnie było ok 3 dni przed , 1 dzień przed i jakoś 6 czy 8 h po owu, zakwaszałam się , faza księżyca się zgadzala, brałam suplementy itp. Wiesz co chyba przez to ze Maziajka ma dziewczynkę a miala starania codziennie plus znam mase osob co maja corki z owulacji to jakoś nie wierzę w odstęp tak czy siak, jeszcze raz będziemy probowac bo tylko to nam pozostanie próbować , a i tak chcieliśmy 3 dzieci , i teraz zrobię inaczej aniżeli przy tych staraniach żeby po prostu inaczej podejść , no i zajmę się bardziej facetem ciepłe kąpiele itp mu będę serwować ,Miciurko no wlasnie ale to moze ten odstep jednak duzo daje?
Maziajko no jak sie udalo to prezent bedzie mega
Antonina nie czuje kompletnie nicale ja nigdy nic nie czuje..ani owu..ani okresu..ani nic
Antonia- to już niedługo a święta szybko ci zleca nie będzie czasu na myślenie
Ja mam wizyte 29.12 , I wtedy dokładnie miesiąc i rodzimy !!! Aaaa
Antonia2016
Juz tak blisko rozwiązanie [emoji7] naturalny poród wybierasz?No u mnie było ok 3 dni przed , 1 dzień przed i jakoś 6 czy 8 h po owu, zakwaszałam się , faza księżyca się zgadzala, brałam suplementy itp. Wiesz co chyba przez to ze Maziajka ma dziewczynkę a miala starania codziennie plus znam mase osob co maja corki z owulacji to jakoś nie wierzę w odstęp tak czy siak, jeszcze raz będziemy probowac bo tylko to nam pozostanie próbować , a i tak chcieliśmy 3 dzieci , i teraz zrobię inaczej aniżeli przy tych staraniach żeby po prostu inaczej podejść , no i zajmę się bardziej facetem ciepłe kąpiele itp mu będę serwować ,
Antonia- to już niedługo a święta szybko ci zleca nie będzie czasu na myślenie
Ja mam wizyte 29.12 , I wtedy dokładnie miesiąc i rodzimy !!! Aaaa
reklama
Tak tak , jak bedxie ok to sn, ja cc nie chceJuz tak blisko rozwiązanie [emoji7] naturalny poród wybierasz?
Podziel się: