reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kochane no jestem taka przejęta.Musze z apteki kupic porzadne testy.Dzis R wraca ale Mu nic nie powiem.Chce jak cos wlozyc test do takiej szklanej bombki co sie otwiera i Mu w Wigilie dac.Normalnie jestem w szoku jakby sie udalo!Nie wierze..

Antonina ja sie staralam od 6 msc takze no nie łam się:* a co do starań to wstyd pisac bo bedzie piekny syn.Nie dosc ze w owulacje to jeszcze w pełnie..bez diety i z ph 5.5;)Nie polecam!

Czy na bete musze isc na czczo czy jakies wymagania sa?

Millo nie bete mozesz robic kiedy chcesz ...progesteron jakby co na czczo. A co do plci to widzisz u nas tez bez odstepu a dziewczynka:-) wiec nic nie jest powiedziane.Ale ja tak do konca nie pamietam jak to bylo z Jasiem bralam wiesiolka wtedy ale ktory dc to byl nie wiem.Chyba w owu na pewno to bylo raz bo wtedy mieszkalismy u rodzicow to seksow za duzo nie bylo.

Antonia slonce dopiero 3 cykle sie staralas nie zalamuj sie!!

Miciurka.mam nadzieje ze szybko sie wyjasni co z tym chlopakiem.

Dziewczyny bylam dzis na zakupach jestem tak rozkojarzona i jakas otepiala w tej ciazy w home you spadl mi kotek porcelanowy odstawilam go na polke a on na takich cienkich nogach i polecial ...oczywiscie przeprosilam jakis protokol podpisalam i tyle chuba duzo tych stluczek maja bo protokol na.ladzie lezal...a potem w rossmanie tester mi spadl z perfumu hahaha no.myslalam ze padne..rozbil sie w drobny pyl Pani sie smiala tylko ale normalnie szok 2 razy w ciagu dnia!! Ba godziny!

Wracajac do rosmana super promocja na.perfumy kupujesz 1 a 2 w tej samej cenie badz tanszy gratis.Kupilam 4 akurat na prezenty.

010igov3fkey3mez.png

Millo - super wieści na tym drugim zdjęciu widzę cień, ale będzie miał mąż prezent na święta hoho :) , co do pełni i innych rzeczy weź w to nie wierz, ja spełniłam wszystkie warunki na dziewczynkę i fazy księżyca i suplementy i ph, (jedynie co odstęp nie) ale zakwaszanie i wszystko inne i widzisz ma być chłopczyk , także to loteria nie wiadomo od czego zależy wydaje mi się ze dużo od faceta i za 3 razem ja się na nim skupie bardziej i spróbujemy z dostępem 2-3 dni na dziewczynkę ;) może jakoś za 2 lata ,

Maziajka - mam podobnie w tej ciąży jestem taka otepiała haha, Zwłaszcza jak prowadzę auto , jednego gościa nie widziałam, trabnał to go zauważyłam, później babie bym lusterko obrysowala swoim , no masakra strach jeździć [emoji23],

Antonia - może w tym cyklu tez zaskoczysz a kiedy masz ten monitoring :) ?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurko no wlasnie ale to moze ten odstep jednak duzo daje?

Maziajko no jak sie udalo to prezent bedzie mega:)

Antonina nie czuje kompletnie nic:)ale ja nigdy nic nie czuje..ani owu..ani okresu..ani nic:p

Millo - super wieści na tym drugim zdjęciu widzę cień, ale będzie miał mąż prezent na święta hoho :) , co do pełni i innych rzeczy weź w to nie wierz, ja spełniłam wszystkie warunki na dziewczynkę i fazy księżyca i suplementy i ph, (jedynie co odstęp nie) ale zakwaszanie i wszystko inne i widzisz ma być chłopczyk , także to loteria nie wiadomo od czego zależy wydaje mi się ze dużo od faceta i za 3 razem ja się na nim skupie bardziej i spróbujemy z dostępem 2-3 dni na dziewczynkę ;) może jakoś za 2 lata ,

Maziajka - mam podobnie w tej ciąży jestem taka otepiała haha, Zwłaszcza jak prowadzę auto , jednego gościa nie widziałam, trabnał to go zauważyłam, później babie bym lusterko obrysowala swoim , no masakra strach jeździć [emoji23],

Antonia - może w tym cyklu tez zaskoczysz a kiedy masz ten monitoring :) ?

Tuż po świętach 27.12 to będzie 10 dc

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurko no wlasnie ale to moze ten odstep jednak duzo daje?

Maziajko no jak sie udalo to prezent bedzie mega:)

Antonina nie czuje kompletnie nic:)ale ja nigdy nic nie czuje..ani owu..ani okresu..ani nic:p
No u mnie było ok 3 dni przed , 1 dzień przed i jakoś 6 czy 8 h po owu, zakwaszałam się , faza księżyca się zgadzala, brałam suplementy itp. Wiesz co chyba przez to ze Maziajka ma dziewczynkę a miala starania codziennie plus znam mase osob co maja corki z owulacji to jakoś nie wierzę w odstęp tak czy siak, jeszcze raz będziemy probowac bo tylko to nam pozostanie próbować , a i tak chcieliśmy 3 dzieci ;), i teraz zrobię inaczej aniżeli przy tych staraniach żeby po prostu inaczej podejść , no i zajmę się bardziej facetem ciepłe kąpiele itp mu będę serwować :D ,

Antonia- to już niedługo a święta szybko ci zleca nie będzie czasu na myślenie :)

Ja mam wizyte 29.12 , I wtedy dokładnie miesiąc i rodzimy !!! Aaaa

No u mnie było ok 3 dni przed , 1 dzień przed i jakoś 6 czy 8 h po owu, zakwaszałam się , faza księżyca się zgadzala, brałam suplementy itp. Wiesz co chyba przez to ze Maziajka ma dziewczynkę a miala starania codziennie plus znam mase osob co maja corki z owulacji to jakoś nie wierzę w odstęp tak czy siak, jeszcze raz będziemy probowac bo tylko to nam pozostanie próbować , a i tak chcieliśmy 3 dzieci ;), i teraz zrobię inaczej aniżeli przy tych staraniach żeby po prostu inaczej podejść , no i zajmę się bardziej facetem ciepłe kąpiele itp mu będę serwować :D ,

Antonia- to już niedługo a święta szybko ci zleca nie będzie czasu na myślenie :)

Ja mam wizyte 29.12 , I wtedy dokładnie miesiąc i rodzimy !!! Aaaa

Juz tak blisko rozwiązanie [emoji7] naturalny poród wybierasz?

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry