Imama - ja miałam mega dietę z suplementami przez 6 miesięcy tak konkretnie, dzień w dzień itp. a jeszcze kilka mies przed tak zaczynałam się wdrażać w temat ze wszystkim, kupiłam olejki i lampiony solne, itp. Polecam cole sugar free i caffeine free (złota nalepka) - zakwasza dobrze organizm, u mnie było tak ze nie staraliśmy się ale jakby będzie co ma być , tylko zakwaszałam się irygacjami z wody z cytryna (i nie zachodziłam w ciążę - myślę że za bardzo się zakwaszałam a pasków ph wtedy jeszcze nie mialam) , później używałam sylk, i lactovaginal a irygacji juz nie, no i poprzednio w ciążę zaszłam po 2 latach wiec sobie myślałam że i tak nie zajde a zaszłam - zaszalelismy sobie trochę za mocno [emoji23], za duży relaks hah, ale pilnowalam zakwaszania itp. Suplementów , a co do diety to generalnie mojemu podsuwalam jedzonko i razem jedliśmy, mniej więcej to samo ja miałam bardziej ścisłą dietę niż on,
Ja myślę że to planowanie to trochę szczęścia trochę pomocy i innych czynników - ale generalnie farta trzeba mieć po prostu - nie wiem czy w to wszytsko wierzę juz jak tak czytam wypowiedzi wszytskich mam i starających sie itp. Dużo nieścisłości itp. Ale przynajmniej wiem ze próbowałam a co będzie to będzie ,
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Ja myślę że to planowanie to trochę szczęścia trochę pomocy i innych czynników - ale generalnie farta trzeba mieć po prostu - nie wiem czy w to wszytsko wierzę juz jak tak czytam wypowiedzi wszytskich mam i starających sie itp. Dużo nieścisłości itp. Ale przynajmniej wiem ze próbowałam a co będzie to będzie ,
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom