reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Maziajka to oby ten 6ty cykl byl szczesliwy!
Za tydzień chcesz testować a ja znów mam tego samego dnia wizytę z usg :-)
Millo a może jutro dopiero będzie Owulacja skoro jeszcze skoku nie bylo...to w piatek jak najszybciej męża w obroty. I jeszcze wyjdzie śliczna dziewczynka z tego O+12!

reklama
A ja mam pyt. Dziś mam owulacje bo czułam ból brzucha A dopiero dziś przyszły mi testy owu i po jakiś 3 godz od tego jak mnie brzuch bolał zrobiłam i wyszły 2 mocne kreski.Zaraz postaram się tu wrzucić zdj testu.I w związku z tym mam pyt czy test pokazuje to ze akurat teraz mam owu?? Bo kiedyś pokazywały się 2 kreski to znaczyło ze za kilka godz dopiero owulacja??? 20161012_214033.jpg

Załączniki

• 20161012_214033.jpg
    20161012_214033.jpg
    421,2 KB · Wyświetleń: 56
Andzelisia mi tez testy pomazuja sie pozytywne w dniu owu dopiero kilka h po bledna..do konca to nie dowiesz sie kiedy ta owulacja byla ja akurat ja czuje wiec mam o tyle latwiej.Poza tym nie wiesz czy 2 dni wczesniej nie mialabys rownie pozytuwnego testu.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Andzelisia mi tez testy pomazuja sie pozytywne w dniu owu dopiero kilka h po bledna..do konca to nie dowiesz sie kiedy ta owulacja byla ja akurat ja czuje wiec mam o tyle latwiej.Poza tym nie wiesz czy 2 dni wczesniej nie mialabys rownie pozytuwnego testu.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
No wlasnie ja tez zawsze ta owulke czuje i zawsze 2 tyg pozniej mam okres.tylko chcialam wiedziec czy ten test by ja pokazal.zobacze w przyszlym miesiacu jak bede codziennie testowac.

Andzelisia roznie to bywa..u mnie testy pozytywne wychodza 2 dni i na 3 mam owulacje dopiero:)

Odnotowalam skok ale castagnus nic mi nie pomogl bo liczylam na wysokie temp w 2 fazie a tu z 36.36 skoczylo na 36.54 .. :(

reklama
andzelisia na dziewczynke najlepiej 4-7, ale ja bym kupiła i te 0-14, bo mi wychodzi na tych pierwszych 4,0 najniżej, a na tych drugich 3,5.

Mam pytanie do specjalistek od castagnusa. Moja koleżanka od 7 dc brała po 2 tabletki (ma powyżej 60 kg, stąd dawka), 14 dc miała owulację i zaszła. Jest w 9 tygodniu ciąży. Seks dzień przed i 12 h po owulacji - ph 4,4.
Pytała się mnie czy ten Castagnus miał szanse zadziałać na dziewczynkę czy za krótko ? Chyba powinien być cały cykl, ale z drugiej strony to jak miał zmienić śluz to chyba zmienił przez 8 dni.

Mam też sama dziwną sytuację. Pierwszy raz. Mam 27 dc. Za dwa dni termin @. A tu testy owulacyjne ciągle pozytywne. Jeszcze mi się to nie przydarzyło. I to grube krechy jak nic.

Ostatnia edycja:
Do góry