reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kurde z tymi szansami jakas masakra tylko dwadziescia kilka % ....:-(

Araya szok strasznnie to przelecialo na kiedy masz twrmin?

Elenko mnie tez mega od wedlin odrzucalo zreszta moja siostre tez:-)I jej do teraz nie przeszlo a juz 28 tc.

Dziewczyny czy po duphastonie badz castangusie ciagly Was jajniki mnie dzis szarpie... nawet zrobilam test owu ale negatyw.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No to trzymam kciuki aby wszystko było dobrze i aby była wymarzona dziewczynka :-)

Ja już dobrze się czuje, ale zdarzają mi się wymioty poranne na widok i zapach wędliny jak np wczoraj :) coś ona wyjatkowo mi nie lezy od początku ciązy, zjadłam może z 5 plasterków od początku ciąży.
A Ty jak się czujesz? pamietasz jak z chłopcami znosiłaś ciąże?
Ja niestety wszystkie 3 ciążę masakra. Dużo wymiotuję i marnie się czuję. Z chłopakami też tak było, jedynie zaczęły się później bo po 8 tyg, a teraz już w 6 :(. Ze starszym przeszło po I trymestrze, z młodszym nie. Wymiotowałam cała ciążę aż do końca 9k 1-2 w miesiącu. Byłam wykończona. Na porodówce też kilka razy przed i po :(. Później jeszcze miesiąc po porodzie miałam mdłości. Podobno czasami tak jest. Jeśli teraz tak będzie to się zastrzelę :baffled:

Kurde z tymi szansami jakas masakra tylko dwadziescia kilka % ....:-(

Araya szok strasznnie to przelecialo na kiedy masz twrmin?

Elenko mnie tez mega od wedlin odrzucalo zreszta moja siostre tez:-)I jej do teraz nie przeszlo a juz 28 tc.

Dziewczyny czy po duphastonie badz castangusie ciagly Was jajniki mnie dzis szarpie... nawet zrobilam test owu ale negatyw.

Termin mam na 9 maj.
Ja tez nie mogę wędlin. Ogólnie mięso bleee. Nawet nie mogę go dotknąć, bo mnie obrzydza. Mąż robi obiady, a ja siedzę z zatyczką na nosie, bo nic tak nie śmierdzi jak gotowane miecho :(. Nie wiem co zrobię jak będzie miał 2gą zmianę. Dziecko będzie głodowac lub przerzucimy się na warzywa w tym czasie ;).
Maziajko juz teraz z Twoich codziennych staranek na pewno coś będzie :) trzymam kciuki

Araya super marzylo mi sie majowe dzieciatko.Co do wedlin i miesa duzo kobiet tak ma ...ja caly czaz jadlam.pasztet i serek topiony [emoji14]
Strasznie mi jeszcze oliwka smierdziala bleh...

Wymiotow wspolczuje ja w calej ciazy moze z 3 razy wymiotowalam.Ogolnie mialam ciaze idealna bez dolegliwosci.

A co do jedzenia zawsze mozesz catering zamowic:D

Arya ja też o 3 dzieciątko się staram i też mam już dwóch kawalerów :tak: życzę dobrych wyników i małej księżniczki :-) :) ja też czekam na małą bułeczkę tylko szkoda że tak ciężko ją zrobić :zawstydzona/y: pozdrawiam was wszystkie :happy: Ja to dziś nie dawałam rady normalnie nerwowo nie wytrzymywałam . Hormony mi świrują :frown: pewno znowu klapa :baffled:

Maziajka Ja nie chce myśleć nawet co będzie potem, z roku na rok jest co raz gorzej.3-ech takich mamy w klasie z rodzin dysfunkcyjnych, ciągle bicia,wyzwiska, kradzieże,słownictwo z rynsztoku,a wychowawczyni nic. Twierdzi ze sa "zywi"

Elenaa Tak w szkole. Pytałam dziecko gdzie był nauczyciel na dyżurze, oczywiście odpowiedź jest taka sama zawsze - Pani akurat nie widziała. Te dzieci które tak biją sa cwane, one patrzą kiedy nauczyciel się odwróci. Ale do protokołu w szkole aż 2 nauczycieli się znalazło którzy sytuację widzieli. Ehhs

Imama Moje przygotowania trwały dwa lata :) wszystko spisalam tylko jest tego tak dużo ze przez telefon nie da się spisać. Czekam na urządzenia do Internetu i dopiero z laptopa wyśle.

Arya Jak ten czas leci szybko:) Ja też już 23ryg uff

A 92Tynka92 czy Ty zagladasz?

reklama
Majorcia - serdeczne gratulacje :) ! Ja nie wiem co u nas będzie , siedzi dalej w brzuchu termin koniec stycznia pocz.lutego - nie dowiadujemy się dalej, mimo że miałam chwile zwątpienia :) hih

Arfix- masakra jakaś z tym incydentem. W szkole, I co na to dyrektor w ogóle? Mam nadzieje ze synek juz lepiej się czuje , biedny , ps. Czekam na twój opis staranek na córkę :)

Arya- faktycznie szybko leci dopiero co miałaś pozytywny test a tu zaraz prenatalne :) , koniecznie daj znać po wizycie co tam jak tam :)

Maziajka- hihi oho pierwszy mleczak gratulacje syn podekscytowany musi być ze hej hihi :) ,

Evelinia- mi jak się teraz nie uda i bedxie drugi syn to jeszcze raz spróbuję zaplanować tym razem może z baby comp plus trochę pomajstruje przy moim W. ;) - bo teraz ja się skupiłam bardziej na sobie , dieta suplementy jony etc. A za 3 razem już myślałam spróbuję metoda O+12, plus właśnie obniżenie testosteronu u mojego itp. Ale zobaczymy co nam tam wyskoczy w styczniu/lutym ;) - kciuki trzymajcie [emoji23]

Elenna- no i kciuki za wizytę dla Ciebie :D niech już potwierdzają te córkę na 100% ;) hihi

My
Idziemy chyba w niedziele dzidzie podejrzeć, dalej chora jestem i juz naprawdę wymeczona mam takie napady duszności, przegięcie, koleje innego lekarza bo Juz nie dam rady ... no i martwię się o dziecko ,

Pozdrowionka dla was i udanych starań :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry