reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie babeczki :biggrin2:
Maziajka nie daj się :wink:
Ja to dzisiaj mam takie nerwy w sobie, że chętnie bym zagryzła :realmad: w sumie to od wczoraj wieczora tak mnie trzyma. Na PMS jest jeszcze za wcześnie :eek: w ogóle mam taki nastrój :crazy:

reklama
Jestesmy Maziajko :) ja 14 dpo, na dzis niby @ wg ovufrienda a tu o godzinie 11 tylko nitka krwi w sluzie. Implantacja czy @? :( i lewa strona jajnik mnie pobolewa, z niego byla ovu.

Obawiam sie ze to ta @ ;( ehh. I co mnie po serduszkach w dniu ovulki stwierdzonej potwierzonej przez gina. . Chyba sie przejade na bete , mam blisko.. Bedzie wiadomo w prawo czy w lewo.
Katja roznie moze byc ale raczej implantacja jest do 12 dpo choc wszystko sie moze zdarzyc.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Elenaa masakra z tymi procentami! Tego to nie czytałam.
Majorcia & Airfix gratuluje z całego serca! Super ze Wam sie udały córeczki Zazdroszcze. Napiszcze przy okazji w skrócie czy to przez diete suplementację?

reklama
Gin mi powiedzial ze to za wczesnie zeby stwierdzic ze to negatyw. Dzwonilam. Kazal czekac do nastepnego poniedzialku...:/ no i mam wyluzowac :) latwo sie mu gada co laski ?:)

Do góry