reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A wiecie na czym mi zalezy ? Boje sie plamienia, bo plamilam w pierwszej ciazy i mialam zagrozona. Mam prace w ktorej nosze ciezkie pakunki, latam po schodach. Chce wiedziec jesli bede w ciazy predko zeby uniknac tego ryzyka. Do tego wspominalam tu kiedys ze mam podwojna macice, co zwieksza ryzyko poronien. .

reklama
Hej dziewczyny :)
Witam wszystkie nowe staraczki i życzę szybkiego brzusia. Ja w środę zaczynam 11tyd jak ten czas szybko leci ☺. Czuję się kiepsko, mdłości, wymioty I osłabienie to normalka. Chyba tak już moja natura, bo każdą ciążę tak źle przechodzę :(.
Zaglądam czasami do Was, tylko nie zawsze mam siłę pisać. Oczywiście kibicuję Wam nadal i czekam na dobre wieści.
Ja dziś byłam na badaniach z krwi - podstawowe na początku ciąży. Za 2 tyg mam prenatalne i czekam na nie jak na szpilkach. Chciałbym już wiedzieć, że wszystko jest ok.
Przeszła mi mania, że musi być dziewczynka ;) jak będzie 3 chłopak też będzie ok oby zdrowy :). W razie co mam całą wyprawkę. Chociaż śmieje się, że to mała laska, bo laski są wredne i dlatego tak mi dokucza. ;)

Arya gratulacje i oby wszystko wyszło ok. Życzę upragnionej córeczki-moze akurat sie uda i bracia bedą mieli mała siostrzyczkę Ja w ostatniej ciazy to do końca myślałam ze sie lekarze myślą i bedzie córa. Ale moja znajoma bo była tak samo w ciazy urodziła bardzo chorego syna który po 30 dniach zmarł w urodziny mojego! Wiec ważne zeby zdrowe

Hej dziewczyny :)
Witam wszystkie nowe staraczki i życzę szybkiego brzusia. Ja w środę zaczynam 11tyd jak ten czas szybko leci ☺. Czuję się kiepsko, mdłości, wymioty I osłabienie to normalka. Chyba tak już moja natura, bo każdą ciążę tak źle przechodzę :(.
Zaglądam czasami do Was, tylko nie zawsze mam siłę pisać. Oczywiście kibicuję Wam nadal i czekam na dobre wieści.
Ja dziś byłam na badaniach z krwi - podstawowe na początku ciąży. Za 2 tyg mam prenatalne i czekam na nie jak na szpilkach. Chciałbym już wiedzieć, że wszystko jest ok.
Przeszła mi mania, że musi być dziewczynka ;) jak będzie 3 chłopak też będzie ok oby zdrowy :). W razie co mam całą wyprawkę. Chociaż śmieje się, że to mała laska, bo laski są wredne i dlatego tak mi dokucza. ;)

Wspaniale, trzymamy kciuki za spokojna zdrowa ciaze kochana !:)

Arya ale leci czas :-) ja dziś 17ty zaczęłam i dzidziuś do mnie pukał dziś pierwszy raz :-)
to kiedy masz usg genetyczne?

Katja ale jak zrobisz test w srode to może już coś być widoczne :-) kciukI!
Hej, to prawda bardzo szybko. Dopiero Wam powiedziałam, że jestem w ciąży a tu już prawie 11t. Usg mam 27go października i robię usg+ badanie krwi. W poprzedniej ciąży też miałam obydwa.
Elena, trzymam kciuki żeby została dziewczynka ale na pewno tak :) super:)
Jak się czujesz? Minęły Ci wszystkie dolegliwości I trymestru? :)

reklama
No to trzymam kciuki aby wszystko było dobrze i aby była wymarzona dziewczynka :-)

Ja już dobrze się czuje, ale zdarzają mi się wymioty poranne na widok i zapach wędliny jak np wczoraj :) coś ona wyjatkowo mi nie lezy od początku ciązy, zjadłam może z 5 plasterków od początku ciąży.
A Ty jak się czujesz? pamietasz jak z chłopcami znosiłaś ciąże?

Do góry