reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Katja moze faktycznue tak masz ale na tym etapie jeszcze nic moze nie byc wiec 100% da Ci beta bo we krwi juz by byla.

Maziajka ja polecam Aeri 2.0. Dla mnie super. W momencie jak grzali u nas zimą i było strasznie gorąco to pozwalało lepiej spać. Docelowo chciałam dla starszego syna aby lepiej mu się spało i nie miał małych "szmerów" w nosku a i przyznam się szczerze że nam też pomógł :)
To może i ja podam linka :)
Link do: Nawilżacz powietrza Aeri 2.0 – DrCare

Magic.podeslesz.linka. takiego jonizatora?

Airfix a dal Ci juz 99% ze to dziewczynka? Macie juz imie?:-)

Micourka takie to zycie na.emigracji dlatego ja bym za Boga nie wyjechala rodzina jest dla mnie najwazniejsza.

Millo no od 2009 odkad staralam sie o synka pozniej pisalam na grupach zamknietych z dziewczynami ktore poznalam.z.niektorymi mam kontakt do teraz.Bb to takie moje miejsce:D od kilku lat tez jestem moderatorem.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka rzeczywiscie cisza tutaj!!

Elenko trzymam kciuki!!!

ja dziewczyny poszlam dzis na bete bo chce miec pewnosc czuje ze mnie cos rozklada...zimno mi , kicham jak szalona i chce wiedziec czy moge cos brac czy nie...poza tym wczoraj podczas przytulanek moj R mowil ze tam mega mokro i cieplo...a przed okresem zawsze mega sucho podczas seksu bylo i trzeba bylosie wspomagac nawilzaczami.Moj R jest raczej nastawiony ze sie nam nie uda itp wiec zdziwilo mnie to i stwierdzilam ze beta prawde mi powie...
Nie bola mnie tez w ogole cycki a przed @ raczej bolaly ..poza tym mam taki " guzek" w jednej piersi i zawsze przed @ mnie boli a teraz nic...zobaczyny nie napalam sie bo ten progesteron padaka byl...ale zobaczymy jutro.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej laseczki

Aneta - ciezko powiedzieć czy jest ciąża, test najlepiej robić co 2 dzień jak się robi, żeby hcg zdążyło przyrosnac, 100% dowiesz się po becie, bo cie beta nie oklamie tak jak to może niektórym osobą zrobić teścik ;) , także powodzenia życzę :)

Maziajka - oj tam nie masz czego zazdrościć zaraz sama będziesz chodzić z brzuchem :) , dobrze że na betę poszłaś przynajmniej będzie wiadomo czy możesz się kurowac czymś konkretnym czy nie ;).., no i musisz ogarnąć ten progesteron w razie ciąży :)

Elena - powodzenia dziś na wizycie :) ! Daj znać co i jak :)

A ja odprawiłam syna do przedszkola poszedl jak ostatni wsiur[emoji14], bo sie wywalił przed samym autem i juz nie miałam jak go zmienić masakra ! A dziś połówkowe yay! ! na 13.40 polskiego czasu :) , nie mogę się doczekać aż zobaczę nasza dzidzie :D ! Trzymajcie kciuki i wam życzę miłego dnia :) !!

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny idę na 17:00 ale tam często sa opóźnienia. Więc postaram sie napisac wieczorkiem coś. Takze nie muscie sprawdzać forum co chwila chyba ze na wieści od Maziajki i Miciurki :blink:
Ogólnie mam stresa..a dzień przywitałam haftem choć już dawno mi się nie zdarzało.
Mam nadzieję ze z malenstwem wszystko ok. Nie lubię tego czasu kiedy się nie czuje jeszcze ruchów. Jak zaczne czuc ruchy to wiem ze z dzieckiem wszystko ok..ale wtedy to sie zacznie inny stres: mniej się rusza, albo za bardzo to też nie dobrze. Także oby do porodu :-D

reklama
Maziajka dobrze ze od razu działasz beta i wtedy szybko lekarz po progesteron. O ktorej bedziez miala wyniki?
Mnie dopiero teraz biust zaczął troche boleć..a od początku ciąży nic mnie nie bolal :-)

Do góry