reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Katja moze faktycznue tak masz ale na tym etapie jeszcze nic moze nie byc wiec 100% da Ci beta bo we krwi juz by byla.

Maziajka ja polecam Aeri 2.0. Dla mnie super. W momencie jak grzali u nas zimą i było strasznie gorąco to pozwalało lepiej spać. Docelowo chciałam dla starszego syna aby lepiej mu się spało i nie miał małych "szmerów" w nosku a i przyznam się szczerze że nam też pomógł :)
To może i ja podam linka :)
Link do: Nawilżacz powietrza Aeri 2.0 – DrCare

Magic.podeslesz.linka. takiego jonizatora?

Airfix a dal Ci juz 99% ze to dziewczynka? Macie juz imie?:-)

Micourka takie to zycie na.emigracji dlatego ja bym za Boga nie wyjechala rodzina jest dla mnie najwazniejsza.

Millo no od 2009 odkad staralam sie o synka pozniej pisalam na grupach zamknietych z dziewczynami ktore poznalam.z.niektorymi mam kontakt do teraz.Bb to takie moje miejsce:D od kilku lat tez jestem moderatorem.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka rzeczywiscie cisza tutaj!!

Elenko trzymam kciuki!!!

ja dziewczyny poszlam dzis na bete bo chce miec pewnosc czuje ze mnie cos rozklada...zimno mi , kicham jak szalona i chce wiedziec czy moge cos brac czy nie...poza tym wczoraj podczas przytulanek moj R mowil ze tam mega mokro i cieplo...a przed okresem zawsze mega sucho podczas seksu bylo i trzeba bylosie wspomagac nawilzaczami.Moj R jest raczej nastawiony ze sie nam nie uda itp wiec zdziwilo mnie to i stwierdzilam ze beta prawde mi powie...
Nie bola mnie tez w ogole cycki a przed @ raczej bolaly ..poza tym mam taki " guzek" w jednej piersi i zawsze przed @ mnie boli a teraz nic...zobaczyny nie napalam sie bo ten progesteron padaka byl...ale zobaczymy jutro.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej laseczki

Aneta - ciezko powiedzieć czy jest ciąża, test najlepiej robić co 2 dzień jak się robi, żeby hcg zdążyło przyrosnac, 100% dowiesz się po becie, bo cie beta nie oklamie tak jak to może niektórym osobą zrobić teścik ;) , także powodzenia życzę :)

Maziajka - oj tam nie masz czego zazdrościć zaraz sama będziesz chodzić z brzuchem :) , dobrze że na betę poszłaś przynajmniej będzie wiadomo czy możesz się kurowac czymś konkretnym czy nie ;).., no i musisz ogarnąć ten progesteron w razie ciąży :)

Elena - powodzenia dziś na wizycie :) ! Daj znać co i jak :)

A ja odprawiłam syna do przedszkola poszedl jak ostatni wsiur[emoji14], bo sie wywalił przed samym autem i juz nie miałam jak go zmienić masakra ! A dziś połówkowe yay! ! na 13.40 polskiego czasu :) , nie mogę się doczekać aż zobaczę nasza dzidzie :D ! Trzymajcie kciuki i wam życzę miłego dnia :) !!

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny idę na 17:00 ale tam często sa opóźnienia. Więc postaram sie napisac wieczorkiem coś. Takze nie muscie sprawdzać forum co chwila chyba ze na wieści od Maziajki i Miciurki :blink:
Ogólnie mam stresa..a dzień przywitałam haftem choć już dawno mi się nie zdarzało.
Mam nadzieję ze z malenstwem wszystko ok. Nie lubię tego czasu kiedy się nie czuje jeszcze ruchów. Jak zaczne czuc ruchy to wiem ze z dzieckiem wszystko ok..ale wtedy to sie zacznie inny stres: mniej się rusza, albo za bardzo to też nie dobrze. Także oby do porodu :-D

reklama
Maziajka dobrze ze od razu działasz beta i wtedy szybko lekarz po progesteron. O ktorej bedziez miala wyniki?
Mnie dopiero teraz biust zaczął troche boleć..a od początku ciąży nic mnie nie bolal :-)

Do góry