reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witaj okresie:frown:
Nic to moje starania musza poczekac przez ta delegacje.Mam nadzieje ze uda Mu sie zjechac i trafic a nie dopiero od kwietnia:(Nie chcialam duzej roznicy a wyjdzie 4lata jak tak dalej pojdzie:(Smutno mi..
Bede Was podczytywac i mocno kibicuje kazdej!

Maziajko && kiedy testujesz?:*

Miciurka na pewno cos znajdziecie mnostwo tego jest:p Ja tez nie slyszalam o takiej zaleznosci ze po porodzie zaraz corka.

Polcia jak bede na kompie to Ci wkleje bo na apce nie dam rady.

U mnie 10 dpo dzis bede miec wyniki progesteronu zobaczymy modle sie by zobaczyc 2 z przodu:p

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Millo szkoda. Może jakoś się ułoży i akurat wpadnie na czas owulacji. Ja podejrzewam, że mi też się długo zejdzie z tymi staraniami, a jeśli się w ogóle uda to będzie chłopczyk.

kobietki . jestem w kropce. wrzesien to ma byc nasz pierwszy cykl staran. po @ mielismy zaczac starania. tymczasem. .. ostatnie miesiaczki : 16/06 , 17/07 , 17/08 ... a teraz nic?czekam . boli mnie podbrzusze . krzyze. glowa. jak na @. nie wiem co robic? co myslec/ na razie czekam. mam nadzieje ze przyjdzie @. bo na poczatku wrzesnia bralam trioxal . ..

Maran-atha- czy twój m tez brał suplementy ,jakie?
Miciur-ka-czy twoje planowanie jest opisane dokładnie gdzieś ? tez spytam o M czy dieta i suplementy były?

Troche sie podlamalam progesteron 11.31 niby w normach sie miesci lekarz mowi ze ponizej 10 byla by tragedia poza tym jednarazoqe badanie o niczym nie swiadczy bo progesteron sie wydala rzutami i gdybym oddala pare h pozniej moglby byc i 20..czytalam na innym watku dziewczyna miala w jeden dzien 88 a nastepny juz 11 ... nic czekam dalej w sr testuje.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Millo szkoda :-( mam nadzieję, że zgrają się powroty męża z dniami płodnymi.
Maziajka rzeczywiście ten progesteron się tak wyrzuca we krwi, także może dlatego taki wynik.
Kciuki za srodę.

Mój mąż bral magnez i pił calcium C. I tyle z suplmentowania męża :-)

reklama
Maran-atha- czy twój m tez brał suplementy ,jakie?
Miciur-ka-czy twoje planowanie jest opisane dokładnie gdzieś ? tez spytam o M czy dieta i suplementy były?

tak moj maz tez lykal suplementy, oboje lykalismy od kwietnia 2014 do stycznia 2015 wiec ponad 9 mieisecy:

Ja
Kwas Foliowy 2400mg
Potas 99mg
Witamina E 400iu
Cynk 25-50mg
L-arginina 500-900mg
Koenzym Q10 200-300mg
Royal Yelly 1000mg
Green Tea Extract 500mg
Fish Oil 1000mg
Olej z wiesiolka do owulacji 1000-2000mg
Witamina D 1000iu
DHEA 25mg do owulacji
Syrop z Guajazyl na tydzien przed owulacją

Mąż
Kwas foliowy 800mg
Witamina E 400iu
L-karnityna 1000mg
L-arginina 500mg-1000mg
Koenzym Q10 200-300mg
Żeńszeń 500mg
B-complex 100
Cynk 25-50mg
Fish Oil 1000mg
Witamina D 1000iu
Tribulus Terrestris 500mg.

Suplementy łykalismy codziennie, ja po owulcji niektóre odstawiałam.

Do góry