reklama
Antonia2016
Fanka BB :)
Ale to szybko leci. Trzymam za wszystkie kciukasy i za dobre wyniki
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Elena wyniki dopiero jutro bo mieszkam na zadupiu i oni to do katowic wysylyja....ale czuje sie mega podle...co do piersi to mnie przed @ zawsze bola i czuje ten guzek a teraz nic ..zobaczymy,.,,,wielkich nadziei z powodu tego progesteronu nie mam...chyba wlasnie to w nim jest u nas problem......
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
Antonia2016
Millo
Elena juz 2 trymestr?Jak ten czas leci!!
Trzymam kciuki i czekam na wieci od Ciebie i Miciurki choc sprawdze jutro jak bedziemy w Polsce juz:*
Antonina a kiedy masz miec owulke w pazdzierniku?
Maziajko ale to zawsze jakies inne znaki niz zawsze wiec wrozy to chyba dobrzeTen progesteron sama wiesz ze jest rzutami uwalniany:* &&&
Trzymam kciuki i czekam na wieci od Ciebie i Miciurki choc sprawdze jutro jak bedziemy w Polsce juz:*
Antonina a kiedy masz miec owulke w pazdzierniku?
Maziajko ale to zawsze jakies inne znaki niz zawsze wiec wrozy to chyba dobrzeTen progesteron sama wiesz ze jest rzutami uwalniany:* &&&
millo wiem wiem... i do konca tez bez monitorungu nie wiem ktory to byl dzien po owu wg testow 6dpo ale wg mnie 7dpo bo wtedy czulam bol owu...no zobaczymy do jutra juz nie daleko nie nastawiam sie ani tak ani nie....a Wy juz w domku:?
Antonia2016
Planuję staranka na 9dc to wypada już niedługo bo 8 października [emoji1]
reklama
maran-atha
Elena Miciurka i Maziajka kciuki zaciskam &&&&
Podziel się: