reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Elena wyniki dopiero jutro bo mieszkam na zadupiu i oni to do katowic wysylyja....ale czuje sie mega podle...co do piersi to mnie przed @ zawsze bola i czuje ten guzek a teraz nic ..zobaczymy,.,,,wielkich nadziei z powodu tego progesteronu nie mam...chyba wlasnie to w nim jest u nas problem......

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Elena juz 2 trymestr?Jak ten czas leci!!
Trzymam kciuki i czekam na wieci od Ciebie i Miciurki choc sprawdze jutro jak bedziemy w Polsce juz:*

Antonina a kiedy masz miec owulke w pazdzierniku?:)

Maziajko ale to zawsze jakies inne znaki niz zawsze wiec wrozy to chyba dobrze:)Ten progesteron sama wiesz ze jest rzutami uwalniany:* &&&

millo wiem wiem... i do konca tez bez monitorungu nie wiem ktory to byl dzien po owu wg testow 6dpo ale wg mnie 7dpo bo wtedy czulam bol owu...no zobaczymy do jutra juz nie daleko nie nastawiam sie ani tak ani nie....a Wy juz w domku:?

reklama
Do góry