reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Katja ja nie jestem przekonana co do tego, ze owulacja byla wowczas w tym 13dniu cyklu... Mogla byc pozniej... Oczywiscie zycze Ci by to byla ciaza, jednakze niemierzac temperatury nie mozna na podstawie testow wnioskowac o owulacji. Chcialabym sie mylic i zycze Ci z calego serca bys byla w ciazy i by tylko testy sie mylily...

Millo - udanego urlopu :)

Elenaa - jak tam po badaniach ? :)

Dziewczyny u mojej mamy koleżanki - synowej tez pomylili się z płcią - cala ciążę mówili że dziewczynka a chłopczyk wyskoczył , niby mówią tak ze może się coś przykleić gdzieś pod spód i nie widać chłopca ;) , a u dziewczynek może tak się pepowina ułożyć i myślą że chłopak, pewnie wszytsko od sprzętu zależy, ja teraz miałam usg pod koniec sierpnia ale byłam porazona jakością (słabą) i W.tez był zawiedziony - ale.mowilismy ze płci nie chcemy znać - widzieliśmy za to jak dzidzia wody płodowe łyka hehe :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

dziewczyny dla mnie to mylenie pepowiny z siurkiem też jest dziwne.przeciez włącza się przepływy i widać dokładnie co to jest. z dziewczynka faktycznie dla mnie to tak ze ten siusiak gdzieś się przyklei zwłaszcza jak słaby sprzet lub lekarz ;) też znam kilka przypadków w tą stronę.
Miciurka ja też nie chciałam znać płci ale sama zobaczyłam ciazko było nie widzieć podsyłam foto ;)

1473224411164.jpg

Załączniki

• 1473224411164.jpg
    1473224411164.jpg
    50,7 KB · Wyświetleń: 417
Antonia Ingender to strona/forum zagraniczne. Można się zarejestrować i udzielać. Piranha to kobietka z naszego forum która już się nie udziela. Ja mam z nią kontakt prywatny.
hej.skoro Cie już łapie to powiedz mi bo już nie pamiętam co pisałaś wtedy o tej taśmie owodniowej bo u nas nadal jest widoczna na usg.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry