reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kochane nic to ja jade i bede za 2 tyg:*moze uda mi sie wejsc jak znajde wifi:)
Elena trzymam kciuki za wizytę!!!:*
Katja rowniez mocno trzymam by @ juz nie bylo :*
Maziajko mam nadzieje ze to Twój cykl:*
Antonina powodzenia w 1 cyklu:*

Trzymajcie się dziewczyny i liczę na same pozytywne wiesci jak wroce:**buziaki!

reklama
Elenaa To chyba kwestia sprzętu i lekarza. Mi w 13tyg obraz powiększył tak jakbym miała normalnej wielkości noworodka przed sobą :) akurat dzidzia leżała spokojnie, nóżki miała też dobrze ułożone więc idealnie było widać kręgosłup i wyrostek - było idealne dziewczynkowe. Zreszta lekarz znał się na teorii nuba,tłumaczył mi nawet;)w 15tyg prawie już mój lekarz nie dał rady zobaczyć, choc pracuje na nowszym aparacie niz tamten (oba kosmiczne ;) ) zreszta on nie chce wcześnie mówić...Ale dał fotkę na której dla mnie była to dziewczynka i na ingender i nasza Piranha potwierdziły. Teraz po 17tyg lekarz już widział narządy.

Maziajka Na razie nie umiem kupować dziewczynkowych rzeczy :) tak mi jakoś dziwnie.

Kochane nic to ja jade i bede za 2 tyg:*moze uda mi sie wejsc jak znajde wifi:)
Elena trzymam kciuki za wizytę!!!:*
Katja rowniez mocno trzymam by @ juz nie bylo :*
Maziajko mam nadzieje ze to Twój cykl:*
Antonina powodzenia w 1 cyklu:*

Trzymajcie się dziewczyny i liczę na same pozytywne wiesci jak wroce:**buziaki!
Miloo dziekuje i udanego wypoczynku polaczonymi z piekna pamiatka z wakacji ...:):):)
Buziaki. ❤️❤️❤️

reklama
Do góry