reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ja Wam powiem ze w za wczesne przepiwiadanie plci na usg tez nie wierze.. W polowie ciazy to juz bym byla w miare pewna ale takie wczesne to nie ma co..

Maggie nie widać zdjęć? pewnie zaznaczyłam jakąś opcje "prywatne" przy wrzucaniu zdjęć - jak mam zrobić żeby zdjęcia były dostępne dla wszystkich?

a propos określania płci dziecka - Ja myślę że to kwestia tylko doświadczenia/wiedzy lekarza plus sprzętu usg

...pamiętam jak w 19 tc oglądałam córcie na usg - obraz był tak wyraźny, lekarz pokazywał nam takie ujęcia, że nawet my nie mieliśmy wątpliwości, że mamy córcie. W 25 tc wybrałam się do innej przychodni, lekarz pracował na tak starym sprzęcie, pamiętam że sie dziwiłam że on na tym ekarnie coś w ogóle widział :blink: pewnie dlatego czasem zdarzają sie niespodzianki przy porodach

a teoria nubowa mówi że po 13 tc, można z ponad 90% prawdopodobieństwem określić płeć dziecka. Ale pod warunkiem że lakarz dobrze zna tą teorie, ma doświadczenie w temacie, dzieciaczek chce współpracować i sprzęt jest dość dokładny

Małe liski kurcze nie wiem bo ja wrzucam z linka może masz w profilu albo w galerii tak ustawione. .
Co do płci mi lekarz bardzo wcześniej powiedział dokładnie 11tyg i.5dni

reklama
Do góry