reklama
maran-atha
Fanka BB :)
Katja ja nie jestem przekonana co do tego, ze owulacja byla wowczas w tym 13dniu cyklu... Mogla byc pozniej... Oczywiscie zycze Ci by to byla ciaza, jednakze niemierzac temperatury nie mozna na podstawie testow wnioskowac o owulacji. Chcialabym sie mylic i zycze Ci z calego serca bys byla w ciazy i by tylko testy sie mylily...
Millo - udanego urlopu
Elenaa - jak tam po badaniach ?
Dziewczyny u mojej mamy koleżanki - synowej tez pomylili się z płcią - cala ciążę mówili że dziewczynka a chłopczyk wyskoczył , niby mówią tak ze może się coś przykleić gdzieś pod spód i nie widać chłopca , a u dziewczynek może tak się pepowina ułożyć i myślą że chłopak, pewnie wszytsko od sprzętu zależy, ja teraz miałam usg pod koniec sierpnia ale byłam porazona jakością (słabą) i W.tez był zawiedziony - ale.mowilismy ze płci nie chcemy znać - widzieliśmy za to jak dzidzia wody płodowe łyka hehe
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Elenaa - jak tam po badaniach ?
Dziewczyny u mojej mamy koleżanki - synowej tez pomylili się z płcią - cala ciążę mówili że dziewczynka a chłopczyk wyskoczył , niby mówią tak ze może się coś przykleić gdzieś pod spód i nie widać chłopca , a u dziewczynek może tak się pepowina ułożyć i myślą że chłopak, pewnie wszytsko od sprzętu zależy, ja teraz miałam usg pod koniec sierpnia ale byłam porazona jakością (słabą) i W.tez był zawiedziony - ale.mowilismy ze płci nie chcemy znać - widzieliśmy za to jak dzidzia wody płodowe łyka hehe
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
dziewczyny dla mnie to mylenie pepowiny z siurkiem też jest dziwne.przeciez włącza się przepływy i widać dokładnie co to jest. z dziewczynka faktycznie dla mnie to tak ze ten siusiak gdzieś się przyklei zwłaszcza jak słaby sprzet lub lekarz też znam kilka przypadków w tą stronę.
Miciurka ja też nie chciałam znać płci ale sama zobaczyłam ciazko było nie widzieć podsyłam foto
Miciurka ja też nie chciałam znać płci ale sama zobaczyłam ciazko było nie widzieć podsyłam foto
Załączniki
Antonia2016
Podeślijcie mi proszę jakiegoś linka do tej strony gender gdzie przebywa Piranha?? Plis :-)
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Antonia Ingender to strona/forum zagraniczne. Można się zarejestrować i udzielać. Piranha to kobietka z naszego forum która już się nie udziela. Ja mam z nią kontakt prywatny.Podeślijcie mi proszę jakiegoś linka do tej strony gender gdzie przebywa Piranha?? Plis :-)
hej.skoro Cie już łapie to powiedz mi bo już nie pamiętam co pisałaś wtedy o tej taśmie owodniowej bo u nas nadal jest widoczna na usg.Antonia Ingender to strona/forum zagraniczne. Można się zarejestrować i udzielać. Piranha to kobietka z naszego forum która już się nie udziela. Ja mam z nią kontakt prywatny.
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Antonia2016
Elena daj dzisiaj znać po badaniach :-) obiecalas [emoji6]
reklama
a no piękny
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: