reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Hej dziewczyny ! A u mnie jest tak ze ja jestem z sierpnia a moja siostra starsza z lutego a teraz ja będę miała odwrotnie starszak jest z sierpnia a teraz mniejsze będzie z lutego hihi, a moja mama ma ur zaraz po was byczkach bo 7 maj hihi,

Ostatnio tak się śmiałam ze ja i syn jesteśmy z sierpnia a W jest z kwietnia , że może trzeciego bąbelka trzeba będzie na kwiecień celować [emoji23] haha - a co niech też ma :D

Jak tam u was laseczki starania ?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Arya nie dlugo 1 cykl nie wstrzelilam sie w owu i byl odstep 4 dni wiec za dlugo, 2 cykl ciaza biochemiczna no i teraz jest w zasadzie 3 bo po ciazy biochemicznej organizm dochodzil do siebie nie bylo owulacji .Teraz jest 3 normalny cykl staran. A Ty?

Miciurka no pewnie ze tak 3 jest fajna:p

Ja tez dziewczyny z sierpnia jestem wiec dlatego to tak napisalam a moj R z maja:-)

Millo jak u Ciebie tempka i w ogole?

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajko,Eleno no wiec temp nienajgorsza z wczorajszej 36.57 wskoczylo zas wyzej na 36.74 (ja z tych nizszych temperaturowych jestem) ..dzis 10 dc wedlug ovufrend ..wedlug mnie 11 dc i totalny negatyw:(

Millo, przykro mi. Poczekaj do @,czasami wszystko wskazuje na brak ciąży a jest inaczej. Jeśli jednak nie to następnym razem będzie dobrze.;)

Ja dziś owulacja testy i jajnik potwierdzają :D. Zobaczymy co będzie. To mój pierwszy cykl starań. Nie liczę na cud, bo z reguły muszę poczekać na ciążę. Staranki w 9 i 11 dc. Mam nadzieję, że na dziewczynkę :p

Ja teraz w ten długi weekend poznałam kobietke która ma 8 miesięczną córeczke. Mówi że wpadli, a sexy były zaraz po okresie i byli zdziwieni tą wpadka że jak to :-) więc ja też chcę tak wpaść :-) ide na 15 do gin zobaczyć jajeczka. Jestem w 11 dc. Ostatnio w 19 dc jeszcze było niepekniete... Zobaczymy :-)

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja teraz w ten długi weekend poznałam kobietke która ma 8 miesięczną córeczke. Mówi że wpadli, a sexy były zaraz po okresie i byli zdziwieni tą wpadka że jak to :-) więc ja też chcę tak wpaść :-) ide na 15 do gin zobaczyć jajeczka. Jestem w 11 dc. Ostatnio w 19 dc jeszcze było niepekniete... Zobaczymy :-)

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
ja z takiego przytulania zaraz po okresie mam mojego Kostka ;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry