reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Hej dziewczyny ! A u mnie jest tak ze ja jestem z sierpnia a moja siostra starsza z lutego a teraz ja będę miała odwrotnie starszak jest z sierpnia a teraz mniejsze będzie z lutego hihi, a moja mama ma ur zaraz po was byczkach bo 7 maj hihi,

Ostatnio tak się śmiałam ze ja i syn jesteśmy z sierpnia a W jest z kwietnia , że może trzeciego bąbelka trzeba będzie na kwiecień celować [emoji23] haha - a co niech też ma :D

Jak tam u was laseczki starania ?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Arya nie dlugo 1 cykl nie wstrzelilam sie w owu i byl odstep 4 dni wiec za dlugo, 2 cykl ciaza biochemiczna no i teraz jest w zasadzie 3 bo po ciazy biochemicznej organizm dochodzil do siebie nie bylo owulacji .Teraz jest 3 normalny cykl staran. A Ty?

Miciurka no pewnie ze tak 3 jest fajna:p

Ja tez dziewczyny z sierpnia jestem wiec dlatego to tak napisalam a moj R z maja:-)

Millo jak u Ciebie tempka i w ogole?

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajko,Eleno no wiec temp nienajgorsza z wczorajszej 36.57 wskoczylo zas wyzej na 36.74 (ja z tych nizszych temperaturowych jestem) ..dzis 10 dc wedlug ovufrend ..wedlug mnie 11 dc i totalny negatyw:(

Millo, przykro mi. Poczekaj do @,czasami wszystko wskazuje na brak ciąży a jest inaczej. Jeśli jednak nie to następnym razem będzie dobrze.;)

Ja dziś owulacja testy i jajnik potwierdzają :D. Zobaczymy co będzie. To mój pierwszy cykl starań. Nie liczę na cud, bo z reguły muszę poczekać na ciążę. Staranki w 9 i 11 dc. Mam nadzieję, że na dziewczynkę :p

Ja teraz w ten długi weekend poznałam kobietke która ma 8 miesięczną córeczke. Mówi że wpadli, a sexy były zaraz po okresie i byli zdziwieni tą wpadka że jak to :-) więc ja też chcę tak wpaść :-) ide na 15 do gin zobaczyć jajeczka. Jestem w 11 dc. Ostatnio w 19 dc jeszcze było niepekniete... Zobaczymy :-)

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja teraz w ten długi weekend poznałam kobietke która ma 8 miesięczną córeczke. Mówi że wpadli, a sexy były zaraz po okresie i byli zdziwieni tą wpadka że jak to :-) więc ja też chcę tak wpaść :-) ide na 15 do gin zobaczyć jajeczka. Jestem w 11 dc. Ostatnio w 19 dc jeszcze było niepekniete... Zobaczymy :-)

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
ja z takiego przytulania zaraz po okresie mam mojego Kostka ;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry