reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Maziajko to pieknie wyszlo u Was!!Macie bardzo duze szanse:)Mnie sie ten wykres nie podoba bo temp powinna byc wyzsza takze sie juz nie nastawiam:(

reklama
Millo mi 8 dpo i 9 dpo tez testy byly negatywne. Te Cienie cienia zaczęły pojawiać się dopiero 10 dpo. A temperatura jeszcze może pójść w górę :)

Martynka Ja bym chyba 2tyg z czymś takim nie wytrzymała,tym bardziej ze w necie można się naczytac takich rzeczy ze wcale się nie dziwię ze masz koszmary w nocy. Kolejne 2tyg niepewności. A nie masz gdzieś innego specjalisty od usg? Najwyżej powiesz ze nie chciałaś 2tyg czekać.

Martynka Ja bym chyba 2tyg z czymś takim nie wytrzymała,tym bardziej ze w necie można się naczytac takich rzeczy ze wcale się nie dziwię ze masz koszmary w nocy. Kolejne 2tyg niepewności. A nie masz gdzieś innego specjalisty od usg? Najwyżej powiesz ze nie chciałaś 2tyg czekać.
nie mam za bardzo musiałabym popytać nie wiem tylko czy na cito kogoś znajdę. sama nie wiem co robic. mój M każe mi czekać te 2tyg i zabronił cokolwiek czytać ale on bardzo ufa temu lekarzowi bo uratował życie jego matce i ciotce nasze pierwsze dziecko zresztą też.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Arya kurcze tak bym chciala akurat teraz zaciazyc bo ja mam 22 kwietnia urodziny to bym sobie na urodziny mogla sprawic Bubusia♡

Millo poki @ nie ma nic nie przesadza:p ja akurat jakbym zaciazyla to na 2 maja urodziny mojego R bym mogla sie wstrzelic:p chociaz ja i tak bede miec planowana cc wiec zaden lekarz mi jej w majowke nie zrobi:p

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Millo poki @ nie ma nic nie przesadza:p ja akurat jakbym zaciazyla to na 2 maja urodziny mojego R bym mogla sie wstrzelic:p chociaz ja i tak bede miec planowana cc wiec zaden lekarz mi jej w majowke nie zrobi:p

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
niektórzy lekarze czekają z cesarka do skurczy więc jest szansa ;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry