reklama
Martynka Ja bym chyba 2tyg z czymś takim nie wytrzymała,tym bardziej ze w necie można się naczytac takich rzeczy ze wcale się nie dziwię ze masz koszmary w nocy. Kolejne 2tyg niepewności. A nie masz gdzieś innego specjalisty od usg? Najwyżej powiesz ze nie chciałaś 2tyg czekać.
nie mam za bardzo musiałabym popytać nie wiem tylko czy na cito kogoś znajdę. sama nie wiem co robic. mój M każe mi czekać te 2tyg i zabronił cokolwiek czytać ale on bardzo ufa temu lekarzowi bo uratował życie jego matce i ciotce nasze pierwsze dziecko zresztą też.Martynka Ja bym chyba 2tyg z czymś takim nie wytrzymała,tym bardziej ze w necie można się naczytac takich rzeczy ze wcale się nie dziwię ze masz koszmary w nocy. Kolejne 2tyg niepewności. A nie masz gdzieś innego specjalisty od usg? Najwyżej powiesz ze nie chciałaś 2tyg czekać.
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Arya
Fanka BB :)
Millo, poczekaj nie stresuj się. Testy często nawet w dniu spodziewanej @ wychodzą negatywne. Daj sobie czas. Jeszcze nic nie jest przesądzone ☺Elena ja dzis mam wedlug ovufriend 9dpo a wedlug mnie 10 dpo i totalny negatyw ..
Millo poki @ nie ma nic nie przesadza ja akurat jakbym zaciazyla to na 2 maja urodziny mojego R bym mogla sie wstrzelic chociaz ja i tak bede miec planowana cc wiec zaden lekarz mi jej w majowke nie zrobi
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
niektórzy lekarze czekają z cesarka do skurczy więc jest szansaMillo poki @ nie ma nic nie przesadza ja akurat jakbym zaciazyla to na 2 maja urodziny mojego R bym mogla sie wstrzelic chociaz ja i tak bede miec planowana cc wiec zaden lekarz mi jej w majowke nie zrobi
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Arya
Fanka BB :)
Życzę Ci tego z całego serca . Trzymam kciuki.Arya kurcze tak bym chciala akurat teraz zaciazyc bo ja mam 22 kwietnia urodziny to bym sobie na urodziny mogla sprawic Bubusia♡
Ja dzis 13dc w końcu test owu pokazał słabą drugą kreskę .
Podziel się: