reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Arya a jak dlugie masz cykle?
zawsze były 28 dni jak w zegarku. Od kilku mc brałam tabl anty więc po 3 tyg przerwa i @ ok 24-25 dc. W lipcu odstawiam był pierwszy mc po odstawieniu. Owulacja była 14go dnia cyklu ale @ przyszła wcześniej 25go dnia-przyzwyczajona jak przy tabletkach. Tamten cykl stracony, bo byłam w Pl na urlopie bez męża, dojechał już po owu.
Dziś jest 14dc i owu. Zobaczymy co z tego będzie ale nie mam wielkiej nadzieję.

reklama
Czyli odstep 2 dniowy zrobilas?To szanse sa:)

Mamusie a jak wygladaly Wasze pępki w ciazy?Zauwazam ze wystajace to na chlopaka a normalne na dziewczynke.Jak bylo u Was?Ja mialam wystajacy i mega widoczna kreske ;)

Ostatnia edycja:
Mnie linia negra pojawiła się bardzo późno i długo schodziła. Była ciemna i wyraźna. Pępek długo był normalny i i prawie mi nie wyszedł a mam syna:p.

Dziewczyny czy miałyście tak że:macie owulację ale prawie wcale śluzu płodnego?? W tym cyklu sahara:(8-)

Ja znowu słyszałam ze jak linia jest przez cały brzuch to jest chłopiec. A jak dziewczynka to jest tylko od dołu do pępka :-) ale to pewnie też nie prawda.
Mi wyszła późno..ale ciągle mam pod pepkiem, nie jest taka ciemna ale widoczna ciągle. Więc teraz to chyba nie zniknie już :-)

reklama
Millo Ja z synkiem pepek normalny,wklesly:) kreska ciemna pod same piersi :). Kolezanka znow wypukly miala z synkiem. Mi teraz sie robi wypukly. Jeszcze gdzieś wyczytałam kolejny zabobon ze jak kreska pod piersi to syn,a jeśli tylko pod pępek to córka.

Do góry