reklama
dziewczyny ja Was poczytuje i trzymam kciuki za Wasze starania ale ze ja juz po to się też tak nie udzielam dorzucę tylko ze mi akurat chiński wcale się nie sprawdził
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Elena ja nie wierze ani w chinski ani w odstepy :-)
Miciurka to moze sie spradza przeczucia moje raczej sie sprawdzaja
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
Miciurka to moze sie spradza przeczucia moje raczej sie sprawdzaja
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny moja siostra stosowała na córkę dietę, suplementy, hormony sprzyjały, cześć minerałów, zakwaszala sie sylkiem, odstęp 2,3 dni, pH 4,5 myślala ze z tego musi byc dziewczynka a wyszedł drugi chłopiec. Chyba lepiej nastawić sie na dziecko niz na plec bo potem można sie rozczarować.
Dokładnie - jedyne czego jestem pewna to to ze dziecko wyjdzie haha ale kto to wie czy łon czy łona hehe
Elenaa - fajnie rodzice zareagowali !
Maziajka - no zobaczymy co to bedxie sniła mi się córka z chińskiego tez córka wychodzi , za to syn chce brata ciekawe czy ma rację hehe
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Elenaa - fajnie rodzice zareagowali !
Maziajka - no zobaczymy co to bedxie sniła mi się córka z chińskiego tez córka wychodzi , za to syn chce brata ciekawe czy ma rację hehe
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Antonia2016
Fanka BB :)
Pewnie że to wszystko i tak daje szansę 50% ale wiedzieć że zrobiło się,, wszystko,, bedzie przrkonaniem jak wyjdzie mi trzeci chlop że już nie ma bata i siły nadprzyrodzonej że będzie inaczej. Także staram się dla własnego sumienia, :-)
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Millo
Ja tez w chinski nie wierze.
Elenka powiedz mi czy to mozna uznac za skok? Z 36.36 na 36.51? Kurcze mam taka nadzieje ze owulka byla wczoraj;(
P.S. a czemu na Twoim wykresie nie uznalo ze 4 mialas owulacje jak mialas pozniej duzy skok?bo mialam owulacyjny negatywny?wlasnie nie kumam jak ogladam inne wykresy ze czesto dalabym w innym miejscu..
Elenka powiedz mi czy to mozna uznac za skok? Z 36.36 na 36.51? Kurcze mam taka nadzieje ze owulka byla wczoraj;(
P.S. a czemu na Twoim wykresie nie uznalo ze 4 mialas owulacje jak mialas pozniej duzy skok?bo mialam owulacyjny negatywny?wlasnie nie kumam jak ogladam inne wykresy ze czesto dalabym w innym miejscu..
Ostatnia edycja:
Arya
☺ Antonina, ja też mam gdzieś w głowie, że obojętnie co zrobię to i tak będzie chlopiec chyba tak ma być. Niby staram się o córcię ale w środku wiem, że będzie chłopak. Może to taki element wsparcia żeby się nie rozczarować.Pewnie że to wszystko i tak daje szansę 50% ale wiedzieć że zrobiło się,, wszystko,, bedzie przrkonaniem jak wyjdzie mi trzeci chlop że już nie ma bata i siły nadprzyrodzonej że będzie inaczej. Także staram się dla własnego sumienia, :-)
Moja siostra na córkę stosowała tylko sex przed owu i częściowo dietę, bo nie cała. Nic poza tym. Pierwszego ma syna, druga córka tak jak planowali tak mają obydwoje dzieci. Albo niektórzy mają takie szczęście albo tak ma być bo natura tak chce nie patrząc na naszą interwencję
Antonia2016
Dostałam @, 28 dc czyli tak jak jeszcze 3 cykle temu bo ostatnie były 26 dniowe. Tylko teraz nie widzę tutaj zasady że owu jest na 14 dni przed @ skoro w 19 dc byłam przed owo według usg i gina. Bądź no mądry, tylko jak? Myślę że normalnie miałam pewnie owu w połowie a to jakiś dodatkowy pecherzyk. Może mam taką chcice że organizm kilka pęcherzyków daje ;-)
Dzień dobry wszystkim :-)
Dzień dobry wszystkim :-)
reklama
Elenaa
Millo pewnie jakby były potem negatywne to by mi wyznaczyło na 4. Ale ze potem zrobiły sie testy dodatnie to zmienił mi program na poczatku na 5 a potem na 6.
Zobaczymy jaka u Ciebie bedzie temperatura przez najblizsze dni. Jak będzie ładnie rosnac, to porgram moze Ci wyznaczyc na wczoraj owulacje, ale ciezko teraz stwierdzić.
Zobaczymy jaka u Ciebie bedzie temperatura przez najblizsze dni. Jak będzie ładnie rosnac, to porgram moze Ci wyznaczyc na wczoraj owulacje, ale ciezko teraz stwierdzić.
Podziel się: