reklama
Millo ale tutaj juz nie.jedna potwierdzila ze mozna spelnic wszystkie warunki a i tak sie nie udalo i odwrotnie.
Miciurka a przeczucia jakies masz?
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
Miciurka a przeczucia jakies masz?
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
Maziajka - no szczerze powiem ze mam na dziewczynkę ale nie wiem czy to juz nie przez te starania i włożenie takiego nakładu przygotowań - (chociaż pewnie mogłam więcej zrobić ) , z księżycowego mi z numerologii tez dziewczynka wychodzi więc może mam taką małą nadzieje ze się spr. Hehe
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Antonia2016
Fanka BB :)
Antonia2016
Millo to może poczekaj az chiński pokaże dziewczynkę. Daleko Ci to wychodzi?
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
maran-atha
Babeczki i co Airfix cos pisala?
Nie stresujcie sie, niech starania beda przyjemnosci bo my mozemy zrobic wszystko by sprzyjac jednemu rodzajowi plemnikow, ale nie eliminujac drugiego rodzaju i tak mamy 50% szans, ze nam sie powiedzie i trafimy z plcia... Ja spelnilam wszystkie czynniki by miec syna a poczela sie 3 coreczka ale jest cudowna - taka nasza mala przytulanka pocieszna
Nie stresujcie sie, niech starania beda przyjemnosci bo my mozemy zrobic wszystko by sprzyjac jednemu rodzajowi plemnikow, ale nie eliminujac drugiego rodzaju i tak mamy 50% szans, ze nam sie powiedzie i trafimy z plcia... Ja spelnilam wszystkie czynniki by miec syna a poczela sie 3 coreczka ale jest cudowna - taka nasza mala przytulanka pocieszna
reklama
Podziel się: