reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja jeszcze się tylko zastanawiam czy ten sylk kupować. Na ile wcześniej trzeba go stosować? W cyklu ze staraniami? Czy wcześniej? Bo to chyba chodzi o jednorazowe obniżenie ph właśnie przy starankach. Jak to jest?

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Antonia stosujesz go jesli.masz wysokie ph najlepiej kup jeszcze paski ph bo przy zbyt niskim.plemniki umieraja.Stosuje sie go podczas staran by obnizyc zawysokie ph w danym momencie nie stosujesz go wczesnij ttlko w te kilka dni.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeszcze jedno pytanie do miliona.Jak juz dzis mam kremowy sluz i testy owu negatywne od godziny 16 to juz raczej po owulce tak?

Test negatywny może wskazywać również owu, bo posytywny test wskazuje se będzie owu za min 24 h bo jest wydzielany hormon - najwieksze stezenie. W momencie owu test może być negatywny.

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Millo a pozytyw kiedy mialas?? Mi w czasie owu wychodza 2 kreski ale druga slabsza a na drugi dzien mam juz negatyw i sluz kremowy.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Pozytywny mialam czwartek,piatek a wczoraj negatyw ..wieczorem juz 1 kreska na 2 testach niebieskim i rozowym..ale teraz tak widze ze raczej wczoraj byla owulka bo duzo wzroslo a wczesniej o nie caly ten 0.2 stopnia..kurde to zawaliłam:/
W przyszlym tyg kocham sie w dzien pozytywego testu zeby nie byla duza przerwa.. Dobrze chociaz ze okres przed wakacjami bd miec..

Do góry