reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja jeszcze się tylko zastanawiam czy ten sylk kupować. Na ile wcześniej trzeba go stosować? W cyklu ze staraniami? Czy wcześniej? Bo to chyba chodzi o jednorazowe obniżenie ph właśnie przy starankach. Jak to jest?

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Antonia stosujesz go jesli.masz wysokie ph najlepiej kup jeszcze paski ph bo przy zbyt niskim.plemniki umieraja.Stosuje sie go podczas staran by obnizyc zawysokie ph w danym momencie nie stosujesz go wczesnij ttlko w te kilka dni.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeszcze jedno pytanie do miliona.Jak juz dzis mam kremowy sluz i testy owu negatywne od godziny 16 to juz raczej po owulce tak?

Test negatywny może wskazywać również owu, bo posytywny test wskazuje se będzie owu za min 24 h bo jest wydzielany hormon - najwieksze stezenie. W momencie owu test może być negatywny.

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Millo a pozytyw kiedy mialas?? Mi w czasie owu wychodza 2 kreski ale druga slabsza a na drugi dzien mam juz negatyw i sluz kremowy.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Pozytywny mialam czwartek,piatek a wczoraj negatyw ..wieczorem juz 1 kreska na 2 testach niebieskim i rozowym..ale teraz tak widze ze raczej wczoraj byla owulka bo duzo wzroslo a wczesniej o nie caly ten 0.2 stopnia..kurde to zawaliłam:/
W przyszlym tyg kocham sie w dzien pozytywego testu zeby nie byla duza przerwa.. Dobrze chociaz ze okres przed wakacjami bd miec..

Do góry