ale chamstwo serio ... co za babaJa ciążę trzymałam, w tajemnicy do 8 tygodnia jak już wszystko ładnie było widać, serduszko biło, bo chciałam żeby wiedzieli na czym stoją. A w 10 tygodniu okazało się że serce przestało bić, poszłam na zwolnienie po zabiegu, a kiedy wróciłam do pracy szefowa zakomunikowala mi że jak chce zajść w ciążę to lepiej żebym zmieniła pracę, bo jej to nie na rękę, chyba że jej zagwarantuje że w ciążę nie zajdę. Śmiech na sali. Szczyt bezczelności. Teraz nie powiem im, ze jestem w ciazy. Poczekam do 12 tygodnia i idę na zwolnienie, bez słowa. Skoro oni tak to ja tak.
reklama
PolciaPoleczka
Aktywna w BB
Dziewczyny a jaki macie testosteron ? Bo ja mam równo pośrodku swoich norm. 1,3 i nie wiem, czy to źle na dziewczynkę ? Estrogeny poza samą fazą owulacyjną niskie dość. Progesteron wysoki w miarę.
PolciaPoleczka
Aktywna w BB
Tylko u mnie są normy podane od 0,7 do 3,5, więc zakładam, że mają inny przelicznik. Myślicie, że to źle ?
agnesis matko co za babsko...
martyna pracuje jako.kierownik restauracji moze jakis trudnych warunkow nie mam ale jestem nie raz w pracy po 14 h na nogach do tego jest to bardzo psychicznie obciazajaca praca...ciagla presja... czlowiek czesto sie stresuje bo ludzie wkurwiaja a trzeba byc milym...i takie tam..zreszta teraz sezon w pelni kupa roboty...imprez itp a jest to duza restauracja i w weekendy po 4 imprezy potrafia byc albo jedna wielka na 600 osob...
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
martyna pracuje jako.kierownik restauracji moze jakis trudnych warunkow nie mam ale jestem nie raz w pracy po 14 h na nogach do tego jest to bardzo psychicznie obciazajaca praca...ciagla presja... czlowiek czesto sie stresuje bo ludzie wkurwiaja a trzeba byc milym...i takie tam..zreszta teraz sezon w pelni kupa roboty...imprez itp a jest to duza restauracja i w weekendy po 4 imprezy potrafia byc albo jedna wielka na 600 osob...
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
agnesis
Fanka BB :)
Moja praca też niby ciężka nie jest, ale stres i presja nie są wskazane w ciąży. Dużo czasu na nogach i kontakt z substancjami chemicznymi. Mimo wszystko dam radę wytrzymać w tajemnicy. Dogadam się z koleżanka i ona będzie robić za mnie recepturę w tym czasie, chyba że będą same neutralne składniki.
Ale najpierw muszę zajść, później będę martwić się resztą
Ale najpierw muszę zajść, później będę martwić się resztą
elunia1983
Ostatnio pytałam was o płeć mojej dzidzi. Dzieki za odp.Dzisiaj byłam na USG i podobno dziewczynka mi w brzuchu rośnie
ha zgadlam superOstatnio pytałam was o płeć mojej dzidzi. Dzieki za odp.Dzisiaj byłam na USG i podobno dziewczynka mi w brzuchu rośnie
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Antonia2016
Elunia1983 suuuuper, gratuluję :-) masz komplet :-) kolejne starania 3-4 dni przed owu i w owu. Pięknie :-)
Ja w środę mam gina i zobaczymy czy dostanę światełko do starań. Trochę się obawiam bo 5 lat temu miałam dość poważną operację powłok brzusznych i boję się że teraz to wszystko może popekac. Ale z drugiej strony cesarki się robi i znow za jakiś czas kolejne...zobaczymy
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w środę mam gina i zobaczymy czy dostanę światełko do starań. Trochę się obawiam bo 5 lat temu miałam dość poważną operację powłok brzusznych i boję się że teraz to wszystko może popekac. Ale z drugiej strony cesarki się robi i znow za jakiś czas kolejne...zobaczymy
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: