reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kurde dalej nie ma okresu.. test owulacyjny pozytywny mialam 4 o 23.. i 5 tez dalej i wzielam ten 5 pod uwage i 7 owulacje(tak mi sie wydaje bo mialam wtedy duzo rozciagliwego sluzu) wiec dzis jest 14 dpo.

Elunia gratulacje!!!!aleee fajniee:))

Ostatnia edycja:
reklama
Millo a może jednak owulke miałaś póżniej, a Wy działaliscię 2dni po owulacji, tak? to może jeszcze w tym cyklu jakaś niespodzianka będzie!

Elunia gratulacje! super, że córeczka :)

Elenna no dzialalismy jeszcze 9 .. czyli jakby 2 dni po owulce.

Nie mam chyba..oprocz tych wzdec ale tez glupio jem:p

Chyba marne szanse jak nawet cienia nie ma na tescie:(

Millo nie chce nic mówić ale ja miałam straszne wzdęcia i do tej pory mam. Aczkolwiek też to zrzucalam na przejedzenie... hehe.

reklama
Hej:*

No dalej nie ma..a test bez cienia szansy:(gdzie ten okres..kiedy ta owulka byla to juz nie wiem teraz nic:(
Ale 5 i 6 byly mega mocne kreski..7 juz 1 kreska ale ten slub rozciagliwy wiec myslalam ze to owulka.. 8 juz byl klejący i juz pozniej sluz nieplodny az do teraz a szyjka wkoncu jak ja znalazlam to nisko i twarda...albo to ze czekam tak go przesuwa albo nie wiem:(
Niech juz przyjdzie bo kupilam ten termometr i sylk i wit b6 i ten magnez i wapn:p

Ostatnia edycja:
Do góry