Magic_87
Fanka BB :)
matko dziewczyny ale sie naprodukowałyscie...ledwo nadrabiam Was
Elena gratuluje !!!!!!!
Airfix starsznie wspolczuje pogladow w rodzinie co do chlopca ja tylko powiem ze u nas jak tylko urodzilam chlopca to byl tekst ze nastepne dziewczynka a pozniej kiedy bedzie dziewczynka , nawet moja mam jak dowiedziala sie o ciazy to powiedziala ze "miejmy nadzieje ze bedzie dziewczynka" moja przyajciolka: "ze ja to bede miala szczescie ze bedzie dziewczynka" tak jakby drugi syn nie byl szczesciem... strasznie to wszystko przykre jest , od wszystkich tylko slysze ze pelnia szczescia to parka ... cala noc po tych tekstach przeplakalam pewnie tez hormony mi sie udzielily bo normalnie nie jestem takim placzkiem.
no wlasnie tak Was czytam i sie zastanawialam czy jest ktos kto stara sie o chlopcawychodzi z tego ze latwiej miec chlopca ?
u mnie znajomi druga dziewczynka teraz i chyba chcieli syna po pierwszej corce.
co do nuba to zdjecie Miciurki wedlug mnie jest na dziewczynketroche tego przestudiowalam ostatnio ale ekspertem nie jestem
moj jeszcze brzuszkowy syn pokazal sie w 15 tyg nub sterczal do gory a siur dyndal miedzy nogami lekarz nawet nic nie musial mowic
moj M dumny jak paw ze syn od razu sie wlasnie zaczal wszsytkim chwalic stad te tekty polecialy. oczywiscie moj M mowi ze trzecia bedzie corka
teraz roznica wieku bedzie okolo 1,5roku miedzy chlopakami i tez sobie mysle ze wlasnie fajnie bo beda sie razem bawic
ale szczerze powiem troche mi smutno jak patrze na cieszki dziewczece ...
jesli chodzi o kalendarz chinski to m wedlug niego wychodzila teraz corka czyli sie nie sprawdza![]()
Martyna tak właśnie myślałam jak pierwszy raz wstawiłaś fotkę, nie byłam do końca pewna bo to wcześnie no ale tak na 70% byłam pewna witaj w klubie. Mój mąż tak samo do tego podszedł dumny jak paw hehe już planuje co z nimi będzie robił między moimi jest 3 lata i 4 miesiące. Ja teraz jak spoglądam na takie małe ślicznotki to też jest taki cień smutku, że szkoda że nie mam córeczki ale jak patrze na mojego małego przystojniaka to za każdym razem mówie nie chciałabym abyś był dziewczynką hehe jest taki kochany wczoraj pierwszy raz samodzielnie obrócił się z brzuszka na plecki tak mu się spodobało że co go na brzuszek obróciłam to bach już na pleckach hehe. Chłopaki też są kochane i słodkie. Mój mąż też mówi za 3-cim razem musi sie udać hehe teraz to już chcę aby była dziewczynka hehe